Baba Vanga a prezis când se va termina războiul din Ucraina. Veştile sunt terifiante!

Presa rusă de propagandă se folosește de celebra prezicătoare Baba Vanga: „S-a descoperit data la care se va termina războiul”.

Presa rusă își continuă propaganda folosindu-se și de celebra prezicătoare de origine bulgară Baba Vanga, care a prezis când se va termina războiul din Ucraina. Este vorba despre site-ul abnews.ru, al cărui material despre data încheierii conflictului armat s-a viralizat.
Presa rusă de propagandă susține că Baba Vanga a prezis când se va încheia războiul din Ucraina. „În arhivele ei s-a descoperit data la care se va termina războiul’, scrie site-ul rusesc abnews.ru, într-un articol preluat și de agenția rusă de stat Ria Novosti.

Conform site-ului rusesc, una dintre rudele prezicătoarei a vorbit despre faptul că Baba Vanga, prezicătoarea de origine bulgară celebră în lumea întreagă, care a murit în 1996, ar fi avertizat cu privire la un război în Ucraina. Cu toate că aceasta nu a oferit o dată exactă pentru sfârșitul războiului, ar fi spus că situația se va stabiliza abia în 2027.

De asemenea, Baba Vanga ar fi prezis și că abia al optulea președinte ucrainean își va putea salva țara, iar site-ul rus abnews atrage atenția că Volodimir Zelenski este abia președintele cu numărul 7, deci nu el este cel care va aduce pacea în Ucraina.

„Doar al 8-lea președinte ucrainean își va putea salva țara de la dezastru’, ar fi spus Baba Vanga, conform site-ului rusesc.

Baba Vanga nu a prezis, conform propagandei ruse, doar când se va termina războiul din Ucraina, ci și faptul că nu va exista un război mondial. O predicție anteriorară a celebrei prezicătoare, publicată pe același site, în decembrie 2021, când peste 100.000 de trupe rusești erau deja mobilizate la granița ucraineană, spune că nu va exista niciun război mondial în 2022.
De altfel, nu este de mirare că Baba Vanga a devenit o unealtă a propagandei rusești. Prezicătoarea e atât de faimoasă în Rusia, încât în Bulgaria au loc, încă din 2017, tururi pentru turiștii ruși care includ atât mănăstirile bulgărești, cât și casa în care a locuit prezicătoarea, după cum relatează Balkan Insight.

Vanga, pe numele real Vangelia Pandeva Dimitrova, s-a născut în Strumica, un sat aflat la poalele unor munţi vulcanici din fostul Imperiu Otoman, teritoriu care aparţine acum Bulgariei. Ea a murit în 1996, la 85 de ani, şi a fost numită Nostradamus din Balcani’.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata