Baba Vanga ar fi prezis data la care se va încheia războiul din Ucraina. Anunțul făcut de propaganda din Rusia

Propaganda din Rusia susține că Baba Vanga ar fi prezis data la care se va încheia războiul din Ucraina. Ce s-a descoperit în arhivele acesteia cu privire la situația acutală, dar și când se va face pace între cele două țări. Când se vor sfârși aceste atacuri potrivit prezicerilor.

Cu toții știm că Baba Vanga a avut multe previziuni cutremurătoare. Propaganda rusească surpinde din nou cu un anunț, susținând că aceasta ar fi mărturisit care este data la care se va încheia războiul din Ucraina.

Baba Vanga ar fi prezis data la care se va încheia războiul din Ucraina

Propaganda din Rusia susține că în arhivele Babei Vanga s-a descoperit data la care se va încheia războiul cu Ucraina. Potrivit site-ului rusesc, una dintre rudele prezicătoarei a ținut să precizeze că aceasta a încercat, în trecut, să avertizeze omenirea cu privire la situația actuală.

„În arhivele ei s-a descoperit data la care se va termina războiul”, a transmis propaganda din Rusia.

Chiar dacă propaganda rusească nu a menționat cu exactitate data, Baba Vanga ar fi prezis că lucrurile se vor calma, iar războiul se va încheia abia în anul 2027.

Anunțul făcut de propaganda din Rusia

Potrivit celor prezise de Baba Vanga, Rusia susține că abia cel de al 8-lea președinte al Ucrainei își va putea salva și apăra țara în fața războiului. Chiar dacă prezicătoarea a murit în urmă cu 25 de ani, propaganda rusească susține că a decoperit totul din arhivele acesteia.

„Doar al 8-lea președinte ucrainean își va putea salva țara de la dezastru”, ar fi spus Baba Vanga.

Războiul din Ucraina stârnește îngrijorare în rândul oamenilor. În prezent, Volodimir Zelenski este cel de al 7-lea președinte al țării vecine, iar Baba Vanga ar fi prezis că cel de al 8-lea va reuși să aducă pacea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata