Betty Salam, dezvăluiri despre starea de sănătate a tatălui său: „Este epuizat și muncit!”

0

Betty Salam a vorbit despre zvonurile că tatăl său ar fi fost în stare gravă la spital.

Vestea că Florin Salam se află în stare gravă în spital a luat cu asalt presa din România. Însăși Florin Salam a transmis un mesaj pe contul său oficial de Tik Tok, acolo unde i-a anunțat pe fanii săi că se simte bine și se întoarce deja la cântări.Betty Salam a făcut și ea declarații despre starea de sănătate a tatălui său, care a întâlnit mai multe complicații din cauza oboselii. Fiica celebrului manelist a dezvăluit că tatăl său muncește foarte mult, motiv pentru care are nevoie să urmeze un tratament.

„Da, tatăl meu urmează un tratament ușor, fiindcă este epuizat și muncit! Muncește de la 14 ani non-stop, fără oprire și este om ca și voi, nu robot, iar pentru asta un artist adevărat, este necesar să ia o pauză vocală puțin mai lungă.

V-aș ruga să nu mai spuneți despre tatăl meu ”este în comă”, ”este bolnav”.

Are nevoie de o pauză pentru a urma un anumit tratament. Nu vă cer să fim cu toții oameni, că pentru unii este foarte complicat acest lucru, însă, vedem chestii pe Tik Tok, rețelele de socializare, etc, despre tatăl meu, aberații care ne fac rău chiar dacă noi, familia, știm că nu este așa, dar vă rog să nu mai atrageți aceste lucruri! Puneți-vă și voi în locul lui…

Să treci prin atâtea probleme, să muncești zilnic de seara până dimineața și să mai fi și cu zâmbetul pe buze, având în vedere că tu treci prin momente foarte grele ale vieții tale, fiindcă nu e ușor să pierzi cele mai importante persoane din viața ta, dar el e totuși puternic. Se va face bine și va reveni pe scenă!”, a transmis Betty Salam.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide