Bia Khalifa își plânge fratele aflat după gratii: ”Mi se rupe inima” Blondina face tot posibilul să îl ajute pe Tibi Bia Khalifa este distrusă de durere–citeste in comentariu

Bia Khalifa este distrusă de durere, după ce fratele său a ajuns în spatele gratiilor, în urmă cu opt luni.

Bia Khalifa trece prin momente dificile, după ce fratele său, Tibi, a ajuns în spatele gratiilor, în urmă cu opt luni. Tânărul a fost arestat, alături de alți bărbați, într-un dosar de trafic de substanțe interzise de mare risc.

Bia Khalifa își plânge fratele aflat după gratii

Tiberius Emanuel Niculai, în vârstă de 24 de ani, a făcut mai multe contestații, în speranța că va scăpa de închisoare, însă judecătorii nu au luat o decizie în favoarea lui. Bia Khalifa recunoaște că nu suportă să își vadă fratele în spatele gratiilor, însă are grijă să nu îi lipsească nimic și speră ca într-o bună zi, Tibi să se întoarcă acasă.

”Suntem cu toții lângă el, de fiecare dată vorbim cu el, îi facem pachet, nu-i lipsesc bani, nu-i lipsesc nimic, avem grijă de el așa material, dar și emoțional. Acum sperăm și așteptăm să vină acasă cât mai repede. Mi se rupe inima să-l văd acolo”, a spus Bia Khalifa, conform Spynews.

Blondina recunoaște că situația în care se află acum fratele său o face să aprecieze mult mai mult libertatea.

”Tibi este o persoană foarte închisă în el, așa e caracterul lui, doar că eu îl cunosc foarte bine, știu când îi e bine, când nu e bine. Am învățat să apreciez foarte mult libertatea mea, tot ce am, cred că a fost o lecție pentru noi toți. Dumnezeu știe când să pună El stop, iar dacă asta a fost voia lui Dumnezeu, atunci așa trebuia să se întâmple”, a mai zis blonda.

Bia Khalifa: „A fost mutat din arest la penitenciar”

Bia Khalifa a povestit că reușește să vorbească destul de des cu fratele său și asta cu ajutorul unui străin, pe care l-a cunoscut pe Tik Tok.

”Reușim să vorbim destul de des și îi mulțumesc din suflet lui Adrian Corduneanu care are o grămadă de prieteni acolo la pușcărie, cu care se cunoaște. Mi-a zis că o să vorbească să fie ok fratele meu. Noi ne jucăm pe TikTok, el e un jucător foarte bun și are un suflet la fel de bun. E o persoană care nu e din familie, e un străin, dar vezi, în momente din astea prietenii fug, iar pe mine m-a ajutat un străin. El are un merit, vreau să-i mulțumesc și public pentru că e o persoană minunată. Cu Tibi vorbim uneori chiar în fiecare zi, dacă nu, sigur la 2-3 zile. În general acum ne auzim mult mai des, căci se află în Penitenciarul Gherla. A fost mutat din arest la penitenciar”, a mai adăugat tânăra.

Lasă un comentariu