Bianca Drăgușanu și-a mărit posteriorul și acum pregătește o altă operație: „Mie îmi place să fiu tunată”

Își face operații pe bandă rulantă și este mândră de acest lucru! Bianca Drăgușanu a ajuns din nou în cabinetul medicului estetician și nici nu a trecut bine printr-o mărire de posterior că se gândește deja la următoarea ei intervenție.

Pe rețelele de socializare, în ultimele câteva luni, a devenit destul de evident faptul că Bianca Drăgușanu și-a „aranjat” iarăși aspectul. Mai exact, la o privire mai atentă, se poate observa că are fundul mai bombat, lucru pe care nu l-a confirmat, însă, public.

Bianca Drăgușanu se pregătește de noi intervenții


Apreciază și distribuie !

Dar, ce-i drept, blondina nu anunță niciodată cu surle și trâmbițe fiecare intervenție pe care o face. Recent, totuși, în timpul unei vizite la cabinetul doctorului estetician, Bianca a confirmat faptul că și-a făcut un „tuning” în urmă cu trei luni, fiind cel mai probabil vorba despre mărirea de posterior vehiculată în presă.

„Nu am venit în vizită, sunt la o consultație la prietenul meu, doctor, am venit să verific tuning-ul pe care l-am făcut în urmă cu 3 luni. Sunt bine, nu? O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie. Îl recomand cu încredere. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Vedeta a mai făcut recent și o intervenție de înlocuire a silicoanelor, recomandată de medicul ei estetician. Blondina este o împătimită a operațiilor estetice și recunoaște că cele mai multe intervenții și le face la buze, pe care le vrea cât mai mari. Chiar a avut „conflicte” cu medicul ei din acest punct de vedere, vedeta dorind să continue să le mai ajusteze, o părere neîmpărtășită de doctor.