Blestemul asistentelor TV! Emily Burghelea nu e prima victimă! Bătute, umilite în public și abuzate în direct!

Scandalul provocat de devăluirile în direct ale lui Emily Burghelea în cazul ”Vulpița bătută de Viorel” nu e nici pe departe cel mai mare scandal cu o asistentă tv.

Există un adevarat blestem al asietentelor TV. Cu toate că nu multe fete se pot lăuda că au ajuns până acolo, cele mai multe au plecat din televiziune în urma unor scandaluri uriașe, iar majoritatea nu au mai intrat niciodată într-un platou de telviziune.

Iată o istorie scurtă a celor mai mari scandaluri provocate de asistentele tv în România.

Blestemul asistentelor TV! Bătaie în direct la OTV

În 2011 s-a înregistrat o premieră în România: două asistente tv s-au luat la bătaie în direct. S-a întâmplat la matinalul OTV, prezentat la acea vreme de Claudiu Bogdan. Flori Preda a fost la un pas de a o băga în spital pe colega ei, Raluca Podea, cu care avea un conflict mai vechi. Flori a aruncat către Raluca cu un ghiveci, acesta trecându-i razant pe lângă cap. În urma acestui incident, Flori Preda și-a pierdut locul de muncă.

Blestemul asistentelor TV! Asistenta lui Morar, prinsă cu minciuna


Apreciază și distribuie !

Cezara Darie, fosta asistentă a lui Mihai Morar, a fost pusă pe liber de șeful ei după ce acesta a flat că îl minte. Ea a invocat probleme de familie pentru a nu mai veni o perioadă la muncă, însă a plecat într-o vacanță de lux alături de fiul unui milionar. Când a aflat, Morar a concediat-o. S-a întâmplat în 2012.

Blestemul asistentelor TV! Pamfile ar fi vrut să se arunce de la etaj

Mădălina Pamfile a fost și ea dată afară de la un show de noapte, din cauza unor ”probleme cumulate”. Șefii ei au fost deranjați că aceasta era mai mereu sunată de fotbaliști și că presa a relatat un episod în care Mădălina a fost la un punct să se arunce de la etaj, aflându-se într-o stare destul de agitată. Norocul ei a fost că locuia alături de colega de platou, Daniela Crudu, iar aceasta ar fi intrevenit. Totuși, șefii ei i-au pus în vedere să-și caute un alt job.

Blestemul asistentelor TV! Daniela Crudu l-a îmbolnăvit de gelozie pe Costea

Daniela Crudu a plecat și s-a întors de câteva ori. Cel mai greu i-a fost atunci când se iubea cu fotbalsitul Mihai Costea, care era de-o gelozie incredibilă. Acesta o punea să pună telefonul pe live pentru a vedea unde și cu cine este, noaptea, după ce își termina programul. Crudua a decis să renunțe la carieră de dragul lui Mihai, însă după despărțirea de acesta a revenit asupra deciziei.

Blestemul asistentelor TV! Roxana Vancea dată afară că îl zăpăcea pe iubitul Mihaelei Rădulescu

Și Roxana Vancea a fost, pentru o scurtă perioadă, asistentă. Ea a lucrat la matinalul prezentat de Răzvan și Dani iar gurile rele spun că a fost pusă pe liber din cauza geloziei… Mihaelei Rădulescu. Cel puțin asta scria presa la vremea respectivă. Vancea era tânără, naturală și total lipsită de inhibiții, lucruri care au deranjat-o pe Răduleasca. Așa că Dani a trebuit să renunțe la frumoasa asistentă, pentru a-și salva relația.