Cabral a făcut anunţul după 12 ani de căsnicie cu Andreea Ibacka –> 𝗩𝗘𝗭𝗜 Î𝗡 𝗣𝗥𝗜𝗠𝗨𝗟 𝗖𝗢𝗠𝗘𝗡𝗧𝗔𝗥𝗜𝗨 ▼

Cabral a făcut anunţul după 12 ani de căsnicie cu Andreea Ibacka
Cabral a vorbit deschis despre relația pe care o are cu soția sa în prezent. După venirea pe lume a celor doi copii ai lor, relația lui Cabral și a Andreei Ibacka a trecut prin multe schimbări, iar acum cei doi au decis să se ocupe mai mult de relația lor.

Cabral și Andreea Ibacka trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 15 ani. S-au căsătorit în 2011, iar din rodul iubirii lor au apărut cei doi copii: Namiko și Tiago. Actrița și prezentatorul tv sunt mereu plecați la filmări, iar timpul liber îl dedică 100% familiei și, în special, copiilor. Cabral a dezvăluit care este secretul său și al soției sale pentru bunul mers al lucrurilor.

Dacă în trecut, soția lui spunea că mai există neînțelegeri și tensiuni, ca în orice cuplu, acum Cabral dezvăluie obiceiul de la care el și Andreea nu se abat niciodată. Se pare că această „regulă” de aur îi ajută pe amândoi, atât în relația lor, cât și personal. Aflat la filmările noii sale emisiuni Cabral a vorbit, pentru FANATIK despre provocarea noului format, dar și despre secretul pe care îl împarte cu soția sa pentru bunul mers al lucrurilor.

„În televiziune și film, în tot ce înseamnă audio-video, cred că cea mai grea chestie pe care o poți face este comedia. Drama o mai păcălești cu muzica potrivită, starea potrivită, frica, la fel o poți induce relativ ușor. Vii cu niște sunete, niște imagini și o induci. Comedia însă, este foarte greu de indus. Trebuie să fie acolo, când trebuie și cum trebuie ca să funcționeze și să obții râsete reale”, a spus Cabral.

Simpaticul prezentator de la Pro TV este o fire perfecționistă. Vrea întotdeauna să livreze ce este mai bun publicului său și pentru asta devine destul de critic cu el însuși.

„Mă cert singur când mi se pare că nu fac bine ceva. Sunt genul care dacă mă uit la mine, îmi aduc cinci critici. Mă uit a doua oară, mai adaug trei critici, a treia oară la fel. Mereu găsesc lucruri pe care le puteam face mai bine. Sunt genul de om care apreciază ce este bun și la alții, și la el. În același timp, la alții nu vânez greșelile, mie mi le vânez pentru că știu că se poate mai bine. Așa ajungem să creștem”, a mai spus Cabral Ibacka pentru FANATIK.

Și, dacă în ceea ce-l privește pe el, Cabral se vede cu ochi critici, nici când vine vorba de soția lui, lucrurile nu stau diferit. Este o chestiune asumată, spune Cabral. Doar prin sugestii și critici constructive poți ajunge să devii din ce în ce mai bun.

„Andreea este critică și cu ea, și cu mine. Noi ne-am cultivat treaba asta. De multe ori în cuplu, oamenii încearcă să se menajeze ca să nu strice feng-shui-ul. În ceea ce privește meseria, însă, atunci când cineva îți dă mărimea succesului sau eșecului sincer, fără orgolii, fără supărări, fără apăsări, te ajută foarte mult. Dacă există sugestii, și dacă ele sunt cerute de soția mea în momentul respectiv, i le dau”, a mai spus carismaticul prezentator tv.

Cabral filmează intens pentru premiera noii sale emisiuni de la Pro Tv – Săriți de pe fix. Filmările sunt în plină desfășurare. Platoul emisiunii este unul atipic, cu un living înclinat și o baie cu sus în jos. Sunt câțiva invitați permanenți, iar printre aceștia îi amintim pe Ansia Gafton, Alex Bogdan, Anca Dinicu Mihai Rat, Emily Burghelea și Paul Ipate. Invitații permanenți, dar și cei speciali, vor fi nevoiți să improvizeze în condiții total atipice. Cabral, care este moderatorul emisiunii a dat puțin din casă, dar a spus și care este, în opinia lui, secretul pentru un show reușit.

„Formatul este complicat și greu. Nu este o rețetă fixă, are doar câteva guideline-uri ( n.r. direcții după care să te ghidezi). Se bazează mult pe improvizație. Dacă ai echipa care trebuie și direcția care trebuie și echipa funcționează și indivizii sunt mișto, ai șanse mari să iasă bine. În același timp, ai șanse mari să iasă și prost pentru că este improvizație. Riscurile sunt foarte mari.

Omul de pe scaun trebuie să simtă emoțiile pentru că acel conținut pe care îl livrează să fie așa cum trebuie. Dacă este relaxat, nu este bine, așa că trebuie să fie puțin smotocit” , susține Cabral.

Lasă un comentariu