Caddy de la BUG Mafia a ajuns la spital 👉 Artistul a suferit un infarct, motiv pentru care va trebui să stea pentru mai mult timp internat în spital–citeste in comentariu

Caddy de la BUG Mafia ajuns la spital. Artistul a suferit un infarct, motiv pentru care va trebui să stea pentru mai mult timp internat în spital. Care este starea artistului?

Caddy de la BUG Mafia, internat la spital

Membrii trupei BUG Mafia au anunțat printr-o postare pe Facebook că artistul Caddillac a fost internat în spital ieri. De câteva zile, acesta nu se simțea prea bine și a decis să meargă la medic. Odată ajuns la spital, medicii l-au informat că a suferit un infarct minor. Caddy va fi nevoit să stea internat la spital pentru câteva zile, timp în care medicii vor efectua o serie de investigații.

BUG Mafia va urca pe scenă fără Caddy

În urma infarctului suferit, artistul va fi nevoit, ca în următoarea perioafdă să evite efortul prelungit dar și aparițiile pe scenă.  BUG Mafia va avea următorul concert la party-ul Heart Society de la BT Arena din Cluj. Va fi pentru prima oară când, trupa va cânta în formulă incompletă pe scenă. Astfel, sâmbătă, fanii trupei îi vor putea vedea pe scenă doar pe Uzzi și Tata Vlad,

Ce spun internauții?

Postarea a fost urmată de un val de reacții și de comentarii. O bună parte dintre internauți i-au transmis artistului numai gânduri bune. Însă, au fost și internauți care au criticat decizia trupei de a susține un concert.

”D.p.m.d.v. daca nu puteți fi în formula completă atunci nu ar trebui să urcati pe scena! Pt. mine B.U.G Mafia era în primul rând despre principii!!! Dragos Vlad Neagu sa te faci bine cat de repede!Bless!”

Ulterior, membrii trupei au venit cu clarificări în rubrica de comentarii, menționând că au făcut la un moment o anumită înțelegere.

”La un moment dat, acum ceva timp, am hotărât împreună ceva. Când vă muri unul dintre noi, ceilalți continuă și banii se vor împarți tot la 3, cu partea celui decedat mergând la familia lui. Da, Caddillac e indisponibil pentru acest concert, dar nu e un motiv că Mafia să se oprească și am fost cu toții de acord cu asta. Pentru că ne respectam pe noi, pe organizatorul concertului și pe fanii noștri. Simplu.”

Lasă un comentariu