Când va naște Andreea Ibacka? Actrița merge în continuare pe platourile de filmare

0

Când va naște Andreea Ibacka? Frumoasa soție a lui Cabral este însărcinată în luna a noua și se pregătește să aducă pe lume al doilea copil. 

Când va naște Andreea Ibacka? Actrița merge în continuare pe platourile de filmare

Când va naște Andreea Ibacka? Actrița și soțul ei, Cabral, au dezvăluit că băiețelul va veni pe lume la finalul lui septembrie, fără să precizeze și data exactă. Cu toate că marele moment se apropie, iar fanii sunt foarte nerăbdători să vadă nou-născutul, se pare că blondina nu se stresează deloc. Ba mai mult, aceasta merge în continuare pe platourile de filmare.

În urmă cu mai puțin de o zi, Andreea Ibacka s-a întors pe platourile de filmare, dar de data asta în spatele camerelor. Actrița nu s-a putut abține și a postat două imagini la care a atașat un mesaj, care ar putea fi interpretat.

„Bucuria din spatele camerei se simte și din spatele măștii. Iubesc meseria aceasta și sunt norocoasă să o practic alături de cei mai buni. #dacaejoieadela @adela_paginaoficiala Și – cine știe? – săptămâna aceasta dacă e joi, poate și nasc”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

Cum decurge sarcina Andreei Ibacka

Andreea Iback va naște din clipă în clipă, iar acum, când a ajuns pe ultima sută de metri din cauza sarcinii, actrița se deplasează și respiră mai greu.

„Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică. Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă”, a scris Andreea pe Instagram.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide