Cântăreaţa care s-a căsătorit cu fiul ei. Bărbatul e cu 31 de ani mai tânăr, cum a fost posibil acest lucru–citeste in comentariu

O femeie a luat decizia de a se căsători cu fiul ei, pe care l-a adoptat când acesta avea vârsta de doar 14 ani. Acum, cântăreața în vârstă de 53 de ani este soția fiului ei, în vârstă de 22 de ani. Cum s-a ajuns în această situație? Autoritățile au intrat pe fir și au luat o decizie.

Mama care s-a căsătorit cu fiul ei

Un nou caz controversant șochează lumea mondenă. Aisylu Chizhevskaya Mingalim, o cântăreață originară din Rusia s-a căsătorit cu fiul ei adoptiv, Daniel Chizhevsky.

Între cei doi miri este o diferență de 31 de ani. Marele eveniment a avut loc pe data de 20 de octombrie. În ciuda valului de critici, femeia se arată fericită.

Cum a început povestea lor de dragoste?

Totul a început în momentul în care Aisylu Chizhevskaya Mingalim l-a adoptat pe băiat în urmă cu 8 ani, pe când acesta avea doar 14 ani. Cei doi s-au întâlnit într-un orfelinat. La acel moment, femeia îi dădea lecții de canto fiului ei. După ce l-a adoptat, între cei doi s-a creat o conexiune, iar cei doi s-au îndrăgostit.

Câți copii are artista?

Daniel Chizhevsky nu este singurul ei fiu. Cântăreața a mai adoptat alți 5 micuți, 4 fete și un băiat. Mai mult, artista mai are și un fiu biologic dintr-o căsătorie anterioară.

Autoritățile au luat decizia de a duce o parte dintre copii înapoi în orfelinat, în timp ce alții au fost luați de membrii familiei. Aisylu Chizhevskaya Mingalim își propune să-și recupereze copii și să să fugă din Tartarstan, alături de ei și de soțul său. Aceasta a declarat, potrivit aceleiași surse, că vrea să meargă în Moscova pentru a putea trăi în libertate.

În ciuda acestor provocări, femeia se declară fericită alături de soțul ei. Cei doi sunt căsătoriți de mai de o săptămână. Cântăreața se arată fericită alături de soțul ei. De asemenea, Aisylu Chizhevskaya Mingalim susține că relația lor este una perfectă.

„Relația noastră este perfectă. Nu putem trăi unul fără celălalt. Suntem pe aceeași lungime de undă.”, a spus rusoaica, potrivit Daily Star.

Lasă un comentariu