Cântărețul nostru a fost operat de urgență după ce i s-a descoperit o tumoare cerebrală. Mesajul artistului, de pe patul de spital | Vedete | Libertatea pentru femei.Nane a fost operat de urgență după ce i s-a descoperit o tumoare cerebrală. MEsajul artistului de pe patul de spital

0

Artistul a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii de la spital, după operație, scriind alături, plin de optimism: ”N-ai să vezi tu drac mort”.

NAne-dupa-operatieSeparator

Artistul se află pe patul de spital și are capul bandajat, dar este optimist. Peste 65.500 de fani i-au apreciat postarea și au arătat astfel că sunt alături de el.

Nane este un cântăreț de trap din România, de notorietate printre cei ce iubesc acest gen muzical.

Nane, pe numele real Ştefan Avram, s-a născut în oraşul Orşova, acolo unde nu a avut o viaţă tocmai uşoară. Acesta a trăit într-o familie modestă şi a ales să înveţe „tainele“ străzii, având şi unele probleme cu legea, arată Spy News.

Deşi a fost adesea criticat, artistul şi-a continuat drumul şi a atins succesul după ce s-a alăturat grupului Okapi Sound.

Până în prezent, cântărețul a colaborat cu artiști talentați de la noi din țară, precum Delia, Doddy, Killa Fonic, Karmen, Alina Eremia și mulți alții.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide