Care este ultimul mesal al balerinului Ovidiu Danci înainte de a muri

La doar 39 de ani, balerinul Ovidiu Danci s-a stins din viață în urma unei boli cu care s-a luptat mai mult timp. În urmă cu doar câteva zile, aceasta a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care apropiații cred că se aștepta la evenimentul tragic ce urma să vină. După ce s-a luptat mai mult timp cu o boală necruțătoare, leucemia, balerinul Ovidiu Danci, cunoscut pentru public în urma unui emisiuni de dans, a încetat din viață în această dimineață.

La doar 39 de ani, dansatorul a pierdut lupta cu boala care a reușit în ultimele luni să nu mai poată face față în salile unde de fiecare dată încerca coregrafii care mai de care mai spectaculoase. În urmă cu doar câteva zile, aceasta a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de-a dreptul emoționant care astăzi lasă multe semne de întrebare pentru toți cei care l-au cunoscut. Pe data de 4 mai, Ovidiu Danci mărturisea că se retrage din funcția de director a Școlii de balet din cauza unor probleme grave de sănătate.

“Eu Ovidiu Danci, de azi, ma retrag de la scoala de balet din cauza gravelor probleme de sănătate! Noua directoare a școlii este Laura Boldor în care am încredere maximă și îi mulțumesc pentru tot sprijinul acordat, nu a fost puțin! Vă multumesc!”, a scris el pe Facebook!


Apreciază și distribuie !

La 11 zile de la publicarea mesajului, Ovidiu Danci s-a retras de tot baletul, dar și din lume, iar în această dimineață școala de dans a transmis cu regret că s-a stins din viață.

Ovidiu Danci a murit pe patul de spital
Ovidiu Danci a ajuns pe mâna medicilor joia trecută, fiind internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița și introdus la Terapie-Anestezie Intensivă de vineri. Starea sa de sănătate s-a agravat însă, în ultimele zile, iar decesul a survenit rapid. Ovidiu Danci, cunoscut și pentru faptul că a jucat în mai multe seriale românești, era fondatorul unei școli de balet, care îi purta numele. Ovidiu Danci avea numai 39 de ani și a sperat, până în ultima clipă, că va ieși învingător din lupta cu boala care îl măcina de o bună perioadă de timp.

„Dragii noștri, cu sufletele devastate de durere, vă anunțăm că maestrul de balet Ovidiu Danci, sufletul școlii noastre de balet, a plecat să danseze cu îngerii. Prin noi, Școala de Balet Ovidiu Danci va rămâne însă mulți ani de acum înainte alături de noi. Avem datoria să-i ducem visul mai departe și așa vom face. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis școala de dans pe care a fondat-o la Bistrița, potrivit Bistrițeanul.