Carmen Harra spune ce se va intampla cu Romania in perioada urmatoare

Carmen Harra, celebrul parapsiholog, a declarat anul trecut într-un interviu că va urma o încercare foarte grea la nivel mondial. Pe atunci, aceasta prezicea că ”va fi un șoc cumplit” pentru omenire.

Carmen Harra a devenit cunoscută în România, în urma mai multor previziuni care s-au adeverit în mare parte. În vârstă de 64 de ani, solista de muzică ușoară a uimit o țară întreagă când a prezis moarte regelui Mihai I al României.

Prezicătoarea a declarat în toamna anului trecut lucruri destul de șocante pentru situația reală în care acum ne aflăm.


Apreciază și distribuie !

”Trebuie ceva să ni se întâmple ca să ne trezească, ceva la nivel global, ca să ne unească. Noi suntem la nivelul de haos colectiv, la nivel mental, deci, ca noi să facem un pas înainte, trebuie să ne unim colectiv, o gândire unitară, pentru binele global.

O să ajungem la o extremă, la o barieră, la ceva ce nu putem sa vedem ceva mai rău de atât…Am ajuns la o cumpăna. Nu văd un război cu arme de foc, cu bombă. Vom supraviețui, dar vom trece printr-un șoc cucmplit, printr-o perioadă de zbucium, vor fi pierderi de vieți. Sunteți (n.red se referea la România) mai bine decât alte țări din Europa, mai puțin afectați, sunteți protejați”, spunea Carmen Harra în toamna lui 2019.

Tot anul trecut, Carmen Harra spunea că începând cu 2020, cercetătorii vor reuși să găsească antidotul pentru diferite boli mortale și nu numai; cancerul, virusul HIV și diabetul, dar și scleroza multiplă sunt patru dintre maladiile la care omenirea va avea o rezolvare. Să sperăm că previziunile ei se refreau și la descoperiri privind noul coronavirus care a lovit omenirea.