Carmen Harra spune cum va arăta toamna 2020, dar și anul 2021

Carmen Harra celebra parapsihologă din America a povestit ce crede ea că se va întâmpla cu România spre finalul anului 2020, dar și cum va fi anul 2021 în contextul „nebuniilor” care au abătut lumea-ntreagă. Harra spune că finalul lui 2020 aduce leacuri pentru diverse afecțiuni letale. Iar despre 2021 previziunile nu-s atât de optimiste.

Într-un interviu la un post de televiziune Carmen Harra a vorbit despre ce se va întâmpla cu România până la finalul anului 2020, dar și cum va arata 2021.

Veștile bune sunt că celebra prezicătoare, care și-a validat de multe ori previziunile, a spus că cercetătorii vor găsi în toamnă leacul pentru multe boli mortale și de asemenea omenirea se va transforma spre 2021.

România pe muchie de cuțit

Carmen Harra spune că România va fi în 2021 pe muchie de cuțit, pe de o parte situația va fi generată de o mare instabilitate politică. Carmen Harra spune că la alegeri nu vor fi rezultate majoritate pentru partide și balamucul în Parlament va continua.

Pe probleme financiare românii vor ieși din criza economică generată de șomajul tehnic, iar descurcăreți cum suntem vom reuși să ne revenim din lipsurile financiare.

Cele mai avantajate zodii

Carmen Harra spune că anul viitor pentru majoritate zodiilor de aer, va fi unul bun. 2021. Este un an 5 care aduce prosperitate și bogăție, dar doar pentru cei care au deja demarat planul. Nu e timp pierdut, avem de făcut bine planul și clare opțiuni de ales.

Zodiile de foc au încercări și frâne la începutul lui 2021, dar spre primăvară situația se deblochează.

Zodiile de apă sunt într-un gol de ceva vreme, care continuă până în mai 2021 când răsare soarele și pe strada lor.

Zodiile de pământ încep anul cu bine. E chiar corect spus ca 2021 va fi anul lor.