Carmen Trandafir, despre relația cu Emil Grădinescu: «Nu am vrut căsătorie și copii. Acum, unul fără celălalt nu se poate»

Destinul a avut alte planuri pentru ei, iar acum, cei doi sunt fericiți că lucrurile s-au întâmplat așa.

„Emil a fost prima dragoste adevărată, cea care îți oferă echilibru și cred că ne-am găsit pentru că ne completăm foarte bine. Unul fără celălalt nu se mai poate. Este primul om pe care, atunci când l-am întâlnt, m-am gândit că mi-ar plăcea să țină cât mai mult relația. Severitatea mamei nu a mai existat în situația cu Emil. A avut încredere că e ce trebuie și, în primul rând, a văzut pe mine că sunt fericită în relația asta”, a povestit Carmen Trandafir într-un interviu pentru Acces Direct.

Mama ei a fost alături de artistă în momentul în care aceasta a adus-o pe lume pe Ana, fetița care acum a crescut și are aproape 12 ani. „Eram o mamă speriată. Mama ne-a ajutat ani de zile”, a recunoscut solista.

Cum s-au cunoscut Carmen Trandafir și Emil Grădinescu
Solista și comentatorul sportiv s-au unit grație cercurilor comune în care se învârteau încă de acum aproape 20 de ani. El era un comentator sportiv ce apărea la cele mai cunoscute competiții, iar ea, o solistă știută în toată țara.


Apreciază și distribuie !

„Eu îl admiram pe Emil, iar el îmi admira picioarele”
„Eu îl admiram mult pe Emil, la televizor, iar el îmi admira picioarele, a spus, râzând, Carmen. „Am stat de vorbă ca niște prieteni, el m-a înnebunit cu rockul, muzica lui preferată. Știe foarte multă muzică, cântă la tobe, la pian, la chitară. A avut și trupă, Modul, a lansat și disc. La început am fost geloasă, dar acum nu mai sunt. Emil este exact genul meu, trage acasă”, a mai povestit bruneta.

Carmen Trandafir și Emil Grădinescu nu își doreau căsătorie și copil
Momentul cererii în căsătorie, după cinci ani de relație și un copil, a fost unul total lipsit de romantism, după cum însăși solista a mărturisit. „M-a șocat. Eram într-o relație închegată, locuiam împreună. Am fost foarte supărată pe el pentru că nu voiam să mă căsătoresc. Noi am convenit de la început: nu facem copii, nu ne căsătorim. Dacă mamei nu i-a mers căsnicia, am rămas cu ceva și am zis că nu o să mă mărit.”

Câteva zile bune s-a gândit Carmen dacă acceptă cererea în căsătorie, dar acum, lucrurile nici nu puteau sta mai bine.

A spus că face totul de dragul petrecerii și a rochiei de mireasă și pentru ca treburile administrative ale familiei să se desfășoare mai ușor. Rochia de mireasă a fost inspirată din cea a lui Kate Middleton și a fost exact pe placul solistei, căci, recunoaște și acum că ziua căsătoriei a fost una în care s-a simțit ca o prințesă.