Cât costă o apă plată la Caru cu Bere, restaurantul lui Dragos Petrescu. Investitorul de la Pro TV nu are prețuri pentru toată lumea. –-citeste in comentariu

Dragos Petrescu este investitor la Imperiul Leilor și patronul unora dintre cele mai de succes afaceri din România. Vedeta Pro TV deține și restaurantul Caru cu Bere din Capitală, dar cine merge aici trebuie să-și pregătească portofelul. O banală apă plată are un preț neașteptat.

Cât costă o apă plată la Caru cu bere, restaurantul lui Dragoș Petrescu

Dragoș Petrescu este unul dintre investitorii de la Imperiul Leilor. Acesta își merită din plin locul la masă, deoarece este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România.

El este fondator al lanțului City Grill Restaurants, coordonator al Coaliției pentru Dezvoltarea României, vicepreședinte al Romanian Business Leaders și secretar general al Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor.

Dragoș Petrescu a intrat în lumea afacerilor încă din ani ’90, când vindea ziare pe treptele Universității. În fiecare zi, mergea la a Casa Scânteii, de unde lua aproximativ 2000 de ziare pe care apoi le dădea mai departe.

Totodată, și-a deschis o tarabă în Piața Dorobanți și a utilizat modelul pentru alte șase. Astfel că a pus bazele unei afaceri și a deschis mai multe chioșcuri în stațiile de autobuz din București, notează wowbiz.ro. 

În același timp, a ajuns să studieze la instituții de renume atât în țară, cât și în străinătate. În anul 1999, Dragoș Petrescu a făcut primii pași pe piața ospitalității. Alături de Cătălin Mahu a deschis primul restaurant, „La Mama”.

Iar până în 2004, când investitorul s-a retras din  afacere, existau deja patru locații. Atunci, în calitate de asociat majoritar, a deschis primul spațiu City Grill, în cartierul Primăverii.

Prețurile din restaurante nu sunt pentru toată lumea

Dragoș Petrescu a pus ulterior bazele unor branduri noi: „City Café”, „Trattoria Buongiorno” și „Hanu’ Berarilor”. Totodată a preluat și redeschis restaurantele Caru’ cu Bere și Hanu’ lui Manuc, precum și Pescăruș- din Herăstrău.

Astfel că, la momentul actual, investitorul de la Imperiul Leilor este unul dintre cei mai mari operatori din industrie. Dar acest lucru se reflectă și la prețurile pe care le are în locații.

De exemplu, la Caru cu Bere, o banală apă plată la 0.75 l costă 22 de lei, conform meniului. Astfel că, este mai ieftină o bere la halbă, care costă 17,50 de lei. De asemenea, prețul pentru o sticlă de Perroni, de 0.5 l, este de 20 de lei.

Lasă un comentariu