Cătălin Măruță spunea despre divorțul lui Pepe de Raluca Pascu: „E bine că au încheiat această căsătorie cu mai multe bune decât rele”. Acum, cântărețul spune adevărul despre relația cu nașii Andra și Cătălin: „Am fost la el in emisiune și…

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în urmă cu mai bine de șase luni, după 8 ani de mariaj. La vremea respectivă, nași le-au fost Cătălin Măruță și Andra.

De altfel, relația celor patru a fost una foarte apropiată, încă de la începutul relației Ralucăi cu Pepe. După despărțirea de Raluca Pastramă, interpretul a detaliat în ce relații mai este acum cu familia Măruță, ținând cont că fosta lui soție, Oana Zăvoranu, a fost invitată recent la podcastul găzduit de Cătălin Măruță. Bruneta și prezentatorul tv nu-și mai vorbeau de 10 ani.

Toată pata ți s-a pus de la divorțul cu Pepe. Până atunci noi ce am avut de împărțit? Divorțează Pepe de Oana Zăvoranu. S-a produs divorțul și atunci țin minte că te-am sunat, am venit la tine, ți-am povestit și ți-am zis că povestim, să vedem ce se întâmplă. Cu tine aveam o relație mai apropiată, lucrasem împreună mâncasem împreună un covrig. Tu nu ai vrut să vii. Au avut mai mulți bani ăia de la Antena 1. (…) Eu l-am sunat apoi pe Pepe, cu care nu aveam așa o relație’, a dezvăluit Cătălin Măruță pe YouTube.

În podcastul lui Cosmin Seleși, Pepe a fost întrebat cum se înțelege acum cu Cătălin Măruță, făcând referire și la faptul că artistul nu a fost invitat la podcastul nașului său. Iată dialogul complet dintre Cosmin Seleși și Pepe:

Cosmin Selesi: Mai e nașu?

Pepe: Pai nu e pentru copii?

Cosmin Selesi: A ramas?

Pepe: Pai da.

Cosmin Selesi: Mai vorbiti?

Pepe: Pai da, normal.

Cosmin Selesi: Mai sunteti prieteni in continuare?

Pepe: Pai ce legatura are? Ne certam si cu finii?

Pepe a păstrat o relație bună cu nașii Andra și Cătălin Măruță

Cosmin Selesi: Adica nu s-au suparat nasul si cu nasa.

Pepe: De ce sa se supere?

Cosmin Selesi: Ca te-ai despartit de doamna.

Pepe: Hai, ma, pe bune?

Cosmin Selesi: Aaa, deci ati ramas in relatii. Si de ce nu te duci la podcast-ul lui?

Pepe: Pai ce m-a chemat? Inca nu.

Cosmin Selesi: Nu te-a chemat nasu la podcast?

Pepe: Nu

Cosmin Selesi: Tu te-ai certat cu Maruta?

Pepe: Nu, ma, ce ai? Nu am fost la el in emisiune cand am lansat ultima piesa?

Cosmin Selesi: Dar mai vorbiti?

Pepe: Da.

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit la 6 luni de la divorț

Căsnicia de opt ani lui Pepe și a Ralucăi Pastramă nu s-a terminat cu o prietenie, așa cum sperau cei doi foști soți să se întâmple când au anunțat despărțirea. Au avut loc discuții și acuzații urâte din ambele tabere, dar de dragul copiilor, cei doi încearcă să păstreze o relație civilizată. Tocmai datorită fiicei lor s-au și întâlnit zilele trecute Raluca și Pepe.

Rosa Alexandra, fata cea mică a Ralucăi Pascu și a lui Pepe a terminat grădinița, iar părinții ei s-au reunit pentru a celebra acest moment important în viața unui copil. Cântărețul a postat pe Instagram fotografii cu fetița, învățătoarea acesteia, dar și cu Raluca.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata