Câte clase are, de fapt, Vulpița de la Acces Direct și cum arăta când era elevă

Veronica Stegaru a reușit să încingă spiritele în spațiul public după ce a devenit o prezență constantă la emisiunea ”Acces Direct” de la Antena 1. Controversata tânără a fost botezată ”Vulpița din Vaslui”, iar reclamațiile la Consiliul Național al Audiovizualului au curs… cascadă.

Foarte mulți dintre privitori sunt de părere că ”Vulpița din Vaslui” nu ar trebui să apară pe post, fiind un exemplu negativ din toate punctele de vedere. Veronica și Viorel Stegaru sunt părinții unei fetițe de 2 ani, numai că – în timpul respectivei emisiuni – au făcut declarații cel puțin uimitoare. Nu s-au ferit să spună că nu au o relație bună cu munca și au recunoscut că sunt… asistați social. Bunica fetiței a declarat, potrivit vremeanoua.ro, că reprezentanții Directiei Generale de Asistentã Socialã si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui au venit pentru a se interesa de soarta micuței după tot circul pe care părinții săi l-au făcut la televizor. Reprezentanții DGASPC i-au cerut bunicii să semneze că va avea grijă de copilă.


Apreciază și distribuie !

Lipsită de complexe
Dar Veronica Stegaru pare a fi lipsită de complexe, are o pagină de Instagram unde primește nenumărate critici pentru că se dă ”în stambă” în loc să aibă grijă de copil și, peste toate, continuă să ”facă valuri”. Dansează pe manele, alături de Tzancă Uraganul, spre exemplu, și trece cu vederea toate criticile și reproșurile. Fiind de-acum o figură… publică, mulți s-au întrebat și câte clase are Veronica Stegaru. Întrebată dacă a muncit vreodată, Veronica a răspuns că nu.

”Nu, decât pe lângă casă… Am spălat… Da, am mers la școală, am 8 clase, iar la învățătură am fost așa și așa…”, recunoaște ”Vulpița din Vaslui”, cea care – prin aparițiile la ”Acces Direct” a devenit un fel de ”vedetă” a momentului în showbiz. O vedetă cu doar 8 clase și lipsită de complexe din acest punct de vedere.