CE A GĂSIT O BUCUREȘTEANCĂ ÎN CONSERVA DE ROȘII PE CARE A CUMPĂRAT-O DE LA MAGAZIN. A CREZUT CĂ NU VEDE BINE–CITESTE IN COMENTARIU

O bucureșteancă a avut parte de o surpriză de proporții după ce a cumpărat o conservă de roșii de la supermarket. Femeia s-a apucat de gătit, a vrut să folosească produsul cumpărat, însă atunci când a deschis conserva a rămas fără cuvinte. Ce se afla în recipient?

Nimic nu se compară cu mâncarea de acasă. Aceasta are cel mai bun gust, iar dacă este pregătită de o gospodină cu experiență poate da chiar dependență. Mulți sunt cei care aleg în locul unei mese la restaurant, una pregătită acasă și asta pentru că au control asupra calității produselor. Însă, pregătitul prânzului acasă vine la pachet cu adevărate provocări, iar asta a simțit pe pielea ei o femeie din București.

Surpriza din conservă

O femeie din București și-a dorit să pregătească masa pentru întreaga familie. După ce a stabilit meniul a plecat la supermarket pentru a face toate cumpărăturile necesare. Întoarsă acasă cu plasele pline, femeia s-a apucat de gătit.

Pentru preparatul pe care a ales să îl pregătească a avut nevoie și de o conservă de roșii. Însă, după ce i-a desfăcut capacul, bucureșteanca a rămas fără cuvinte. În conservă, în locul roșiilor delicioase a găsit niște „monștrii”, așa cum chiar ea spune.

Mai exact, produsul cumpărat, deși era încă în termenul de valabilitate, era într-o stare îngrozitoare și ajunsese chiar la gradul de putrefacție. Atunci când a văzut ce se află în conservă, femeia a simțit un nod în gât, iar stomacul i s-a întors pe dos.

„Am găsit aşa ceva în sucul de roşii la cutie! După ce am pus sucul… tot făcea gălăgie ceva, când am tăiat cutia… ce să vezi… Acești mici monştri”, a scris femeia, pe Facebook.

Ce a putut să găsească o femeie în conserva de roșii /Foto: Facebook

Imaginile cu „monștrii” din conserva de roșii i-au dezgustat pe internauți, care s-au arătat revoltați de faptul că asemenea produse le sunt vândute clienților și au sfătuit-o pe femeie să facă o reclamație.

„Nu ne mai facem bine, cum să vândă așa ceva. Ar trebui mai multe controale la toate magazinele. Ne omoară cu produsele lor”, a spus unul dintre internauți.

„E ceva îngrozitor. E inexplicabil cum un asemenea produs se afla pe rafturi. Trebuie făcută reclamație, nu e normal așa ceva”, a replicat un altul.

„Toate produsele sunt din ce în ce mai proaste. Nu îi pasă nimănui ce punem în farfurie și cât de rău ne face. Dar această situație depășește deja orice limită”, a spus un alt cetățean revoltat.

Lasă un comentariu