Ce cadou i-a facut Gigi Becali primei sale nepoate. Cu siguranta, Maria nu va avea niciodata grija banilor

Gigi Becali este extrem de fericit dupa ce a devenit bunic, in urma cu cateva zile. Patronul FCSB i-a pregatit un cadou iesit din comun micutei Maria.

Nimic nu a mai contat pentru Gigi Becali după ce fiica sa cea mare, Teodora, a adus pe lume o fetiță sănătoasă, care a cântărit la naștere 3,9 kilograme.

„Seamănă cu mine. De la 8 dimineața când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine”, a spus emoționat Gigi Becali, la România TV.
Finanțatorul FCSB spunea că nu-l interesează deloc fotbalul în acele momente: „Tată, sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze fotbalul sau altceva acum. Să fie toată lumea sănătoasă. Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum”, a mai spus Gigi Becali.

În vârstă de 25 de ani, Teodora Becali, fata cea mare a lui Becali, este căsătorită cu Mihai Mincu din toamna lui 2019, iar acum sunt parintii micutei Maria, prima nepoata a lui Gigi Becali.


Apreciază și distribuie !

Ce cadoi i-a facut Gigi Becali primei sale nepoate
In urma cu mai multi ani, latifundiarul a facut o promisiune pe care acum are ocazia sa o onoreze! Va darui fiecarui nepot care va veni pe lume o suma de bani, intr-un cont.

„Vorbim de mulți bani, de ordinul milioanelor de euro. Gigi spune că nimeni nu are viața cumpărată și e mai bine să lași lucrurile aranjate și clare din timpul vieții, ca să nu iasă discuții sau certuri de la bani. Așa că, în familia Becali, fiecare știe de ce se va ocupa și ce va primi în cazul în care el pățește ceva. Gigi Becali este un om extrem de corect cu toată lumea, dar mai ales cu familia lui”, au dezvăluit surse din anturajul latifundiarului din Pipera, potrivit impact.ro.

Gigi Becali, un bunic fericit
”Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze altceva acum. Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. O cheamă Maria.

Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine. De azi, de la 8 dimineața, când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine”, spunea acum o săptămână patronul FCSB, la România TV.