Ce calități trebuie să îndeplinească viitoarea iubită a lui Jador. Cântărețul, declarații exclusive despre cum vrea să fie mama copiilor lui: ”Anunț matrimonial”–citeste in comentariu

La doar 28 de ani, Jador se bucură de un succes uriaș în lumea muzicii, însă pe plan sentimental cântărețul se pare că e destul de ghinionist. După ce s-a despărțit recent de fosta lui parteneră de care încă suferă, Jador speră ca pe viitor să-și găsească jumătatea. În exclusivitate pentru Spynews.ro, interpretul ne spune ce calități trebuie să îndeplinească noua iubită pentru a sta lângă cunoscutul artist de muzică de petrecere.

Ce calități trebuie să îndeplinească viitoarea iubită a lui Jador. Cântărețul, declarații exclusive despre cum vrea să fie mama copiilor lui: ”Anunț matrimonial”
  • Jador, declarații exclusive despre viitoarea iubită
  • Cum trebuie să fie noua parteneră a cântărețului
  • Artistul știe clar ce vrea!

De puțin timp, Jador este din nou un bărbat ”fără obligații”. Cunoscutul cântăreț de manele a ajuns iar singurel, după ce a anunțat despărțirea de fosta lui parteneră cu care avea planuri mari de viitor. Cu toate că însă mai suferă după Hoder, fosta iubită, Jador nu s-a dat înapoi atunci când reporterii Spynews.ro l-au întrebat cum trebuie să fie viitoarea parteneră, dar cine știe, poate chiar mama copiilor lui.

Cântărețul ne-a declarat că femeia care îi va sta alături pe viitor trebuie cu siguranță să-l impresioneze cumva, să aibă acel ceva cu care să-l dea gata, dar și să fie ”șmecheră” din toate punctele de vedere, dacă e să-l cităm pe interpret.

Jador ne-a spus că toate femeile care îl vor trebuie să-l caute oriunde, fie pe rețelele de socializare, fie la concerte, fie pe stradă, oriunde, doar să-l caute!

”Aștept să mă impresioneze cineva, cumva. Trebuie să fie șmecheră. Dă anunț acolo că Jador caută femeie șmecheră, anunț matrimonial. Să mă caute oriunde, la concerte, pe Instagram, să vină cea mai șmecheră femeie după mine”, a spus Jador despre viitoarea iubită.

Dacă viitoare iubită trebuie să fie ”șmecheră”, atunci am ținut să-l întrebăm pe Jador și cum ar trebui să fie la fizic. Știm cu toții că până la urmă inițial asta ne atrage la partenerul de care ne îndrăgostim, iar abia apoi descoperim mai multe.

Ei bine, și la fizic Jador spune că noua lui iubită trebuie ”să fie șmecheră” și să fie înzestrată cu multe alte calități. Chipul este foarte important pentru cântăreț, căci susține că vrea ca iubita sa să aibă o față angelică și care să-i schimbe starea atunci când se trezește dimineața lângă ea.

”Din punct de vedere fizic trebuie să fie șmecheră rău, să o înzestreze Dumnezeu să aibă o față frumoasă, când mă trezesc dimineața să-mi dea vibe-ul unei zile noi, frumoase, chiar dacă ziua e urâtă, când mă uit la ea să uit că ziua aia e urâtă”, ne-a mai zis Jador, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Jador își dorește să aibă mulți copii

Jador provine dintr-o familie cu mulți frați, cu multe surori, iar acest lucru vrea să-l ducă și el mai departe. Cântărețul a declarat de mai multe ori că atunci când va găsi femeia perfectă va vrea să aibă o familia cât mai numeroasă, să aibă mai mulți copii și o casă plină de zâmbete și fericire.

De altfel, tot el declara în urmă cu puțin timp că femeilor le este greu să stea lângă el tocmai pentru faptul că el pune cariera pe primul loc, cel puțin în această perioadă, iar cele care vor să stea cu el nu au parte de timpul pe care și-l doresc alături de cântăreț, deoarece el e tot plecat de acasă, atât în România, cât și în străinătate.

Lasă un comentariu