Ce le dă de mâncare Vladimir Putin oamenilor săi? Meniul zilnic al soldaților ruși, trimiși în Ucraina

Rusia a ținut să demonstreze că soldații trimiși să lupte în Ucraina sunt hrăniți corespunzător.

După ce mai multe videoclipuri cu soldații ruși, hrăniți de ucraineni, au apărut în mediul online, ministerul rus al Apărării a decis să infirme zvonurile potrivit cărora militarii nu primesc mâncare pe front. Oficialii au făcut public meniul zilnic al acestora.

Mnisterul rus al Apărării a ținut să pună capăt speculațiilor răspândite în mediul online, referitoare la faptul că armata lui Putin nu este hrănită corespunzător, în vreme de război.

Oficialii ruși au postat recent un videoclip în care este prezentat meniul zilnic al unui soldat trimis să lupte în Ucraina.

Printre preparatele pe care militarii le primesc se numără carnea în aspic, pâinea proaspătă sau fasolea cu ceapă și murături: „Brutăriile mobile mecanizate desfășurate sunt capabile să coacă până la 6 tone de pâine pe

zi fiecare. Ceea ce face posibilă aprovizionarea cu pâine atât a trupelor, cât și a populației locale.”, transmite ministerul rus al Apărării.

Condițiile de care mai beneficiază armata rusă

Ministerul rus al Apărării nu a vorbit numai despre meniul zilnic al soldaților de pe front. În videoclipul postat, oficialii au transmis că militarilor le-au fost puse la dispoziție și băi de campanie și puncte de realimentare a tancurilor și autovehiculelor de luptă: „Băile de campanie mobile au fost, de asemenea, concepute  pentru odihnă și igienă personală și sunt construite pentru a spăla personalul pe teren.

Specialiștii serviciului de carburanți și lubrifianți au dispus realimentarea echipamentelor pe roți și pe șenile. Asta se întâmplă la fiecare punct de realimentare, cu ajutorul unor camioane de ultimă generație KamAZ, care pot realimenta până la 10 vehicule în același timp, „, a mai transmis ministerul rus al Apărării.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata