Ce mai face acum doamna Bamboi, mama-eroină cu 13 copii

0

Ce mai face acum doamna Bamboi, mama-eroină cu 13 copii. În urmă cu aproape 12 ani, doamna Bamboi, a cucerit întreaga României cu povestea ei de viață.

Ce mai face acum doamna Bamboi, mama-eroină cu 13 copii

Maria Bamboi, o femeie simplă din Onești, mamă a 13 copii, a cucerit toată România cu povestea ei de viață. Unul din băieții ei a participat la emisiunea „Dansez pentru Tine”, iar de aici întreaga României a aflat de mama-eroină. Femeia a născut 13 copii, iar datorită popularității, Cătălin Măruță a ales-o pe Doamna Bamboi drept asistenta sa în emisiune.

Prima dată, Doamna Bamboi a apărut în 2010, la vârsta de 57 de ani și imediat a câștigat simpatia publicului datorită sincerității de care dădea dovadă. Aceasta își spunea părerea despre toate vedete din București și nu se ferea să judece aspru personajele din showbiz-ul românesc. La acea vremea, copii doamnei Bamboi erau plecați în țările din lumea întreagă, motiv pentru care mama-eroină suferea după pruncii ei. Fiindcă era plină de umor, Cătălin Măruță a hotărât să o ia drept asistentă în emisiune.

Doamna Bamboi a plecat la copiii ei în Norvegia

În 2017, Doamna Bamboi a fost invitată de Cătălin Măruță în emisiunea „La Măruță”. Fosta asistentă a declarat că pleacă la copii ei în Norvegia.

Da, plec la copii în Norvegia. Am cunoscut o mulţime de lume prin intermediul tău, lumea mă recunoaşte pe stradă, acum staţi cu ochii pe televizor. Mi s-a mai născut o nepoţică, s-a înmulţit familia Bamboi, face un an în decembrie.‘, povestea doamna Bamboi.

Domna Bamboi a fost revoltată pe cuplul format la vremea aceea de Victor Slav și Bianca Drăgușanu.  „Chiar asa s-a prostit? Aveam pretentii de la el. Ce are fata aia in ea, bre? Nici pe aia care canta nu-mi placea. Da asa, pe lesinata aia? Nu se potriveste dom’le, nu e pentru el, s-o manance cu varza murata. Victor, mami, ia una mai potrivita pentru tine”, a spus doamna Bamboi.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide