Ce note a luat la Evaluarea Națională Eliza, fiica Adrianei Iliescu

Emoții mari pentru elevii care au terminat clasa a VIII-a. Pe de 22 iunie, se afișează rezultatele la Evaluarea Națională 2020.

Până atunci, să ne amintim ce s-a întâmplat în anii trecuți. În 2018, Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România a susținul examenul de Evaluare Națională.

Tânara a obținut atunci o medie și mai mică, după rezolvarea contestațiilor.


Apreciază și distribuie !

La Limba Română, nota inițială a fost 8,50, dar a scăzut la 7,80. La Matematică, Eliza a obținut inițiat 4,55, dar a scăzut la 4,50.

Cine este Adriana Iliescu
Adriana Iliescu s-a născut pe data de 31 mai 1938 la Craiova și este un fost profesor universitar de literatură română și autoare de povești pentru copii.

Ea a devenit cunoscută mai ales pentru faptul că a fost până la 29 decembrie 2006 cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere unui copil, la vârsta de 66 de ani și 320 zile.

Adriana Iliescu a născut-o pe Eliza Maria Bogdana la 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești din București. Eliza Maria a primit și prenumele Bogdana, nume care era destinat surorii sale gemene, care nu a supraviețuit sarcinii.