CE NUMĂR DE TELEFON AI? ADUNĂ TOATE CIFRELE ȘI VEI AFLA CE DESTIN VEI AVEA, DE FAPT–CITESTE IN COMENTARIU

În funcție de ce număr de telefon ai, poți afla și ce cifră a destinului ai. Tot ce ai de făcut este să aduni toate cifrele din componența sa și să ai o valoare cuprinsă într 1 și 9. După aceea, vezi explicația. 

Dacă ai, de exemplu, numărul 012356789, cifra se calculează astfel: 0+1+2+3+4+5+6+7+8+9=45, apoi 4+5=9. Nu putem da un exemplu cu un număr real, din motive evidente, dar tu știi ce contact ai și ai văzut ideea.

Destinul tău, dar de un număr de telefon

Iată semnificația pentru cifra destinului, dată de fiecare număr de telefon:

  1. Ești bun în afaceri, mai ales pentru cele în domeniul energiei. Te descurci foarte bine la întâlniri de business, ai inițiativă și ești un lider deosebit.
  2. Armonia te descrie cel mai bine. Cooperezi pentru a-ți atinge țelurile fără probleme. Nu ai nicio problemă când se pune problema să ieși din confortul personal și să te pui în situații neașteptate.
  3. Cea mai bună cifră pentru activitățile creative. Cei care au un astfel de număr de telefon sunt, în general, jurnaliști, publicitari, agenți de turism, artiști și actori.
  4. Ai șanse de a avea succes în amenajări teritoriale, reparații și livrări. De asemenea, ești priceput pe treburi casnice.
  5. Ai putea avea succes mai ales în domeniile care țin de energia regenerabilă. Pe de altă parte, în dragoste pare că nu ai chiar atât de mult noroc.
  6. Nu te pricepi la organizarea de evenimente, planuri, strategii, dar ai un real talent pe problemele delicate. Își place să iubești, să-ți petreci timp cu familia și cu copiii.
  7. Ai un număr de telefon sub semnul creativității. Te pricepi la cercetare, dezvoltare, știință.
  8. Numerologia îți favorizează șansa de a crește în carieră. Ești bun la negocieri, le rezolvi repede și ușor.
  9. Ai șanse să începi o afacere cu care să dai lovitura. Ești bun la găsirea conexiunilor, nu fugi de muncă și poți câștiga ușor bani. Totuși, ai grijă și la mijloacele pe care le folosești pentru a ajunge la succes.

Lasă un comentariu