Ce onorarii percep cântăreții de Revelion 2022. Marcel Pavel încasează mai puțin decât Mioara Velicu!

Ce onorarii percep cântăreții de Revelion 2022. Peste doar câteva zile, oamenii vor petrece, alături de cei dragi, sărbătorile de iarnă. Crăciunul și Revelionul se apropie cu pași repezi, fapt pentru care artiștii deja și-au pregătit melodiile pe care să le interpreteze, cu ocazia acestor sărbători. Ce onorarii percep artiștii în noaptea dintre ani?

Se apropie unul dintre cele mai frumoase momente ale anului, și anume Revelionul. Oamenii se pregătesc, cu pași repezi, de momentul în care vor face sărbătorile de iarnă alături de familie și de persoanele dragi. Iar, cum autoritățile au decis ca măsurile să fie relaxate pentru cetățeni, mai mulți organizatori au început pregătirile pentru noaptea dintre ani. Astfel, artiștii se pregătesc să susțină pe scenă mai multe concerte.

Ce onorarii percep cântăreții de Revelion 2022: Mioara Velicu, Maria Dragomiroiu și Marcel Pavel

Pentru românii din diaspora, Mioara Velicu, Maria Dragomiroiu și Marcel Pavel vor fi trei dintre artiștii care vor concerta în noaptea de Revelion. Cele două cântărețe vor susține spectacole chiar la New York. De la orele 20:00 până în zori, cele două interprete de muzică populară vor cânta pentru românii care au ales să plece peste hotare. Prețul unui bilet este de 250 de euro pentru un adult și 150 de euro pentru un copil.

Pe de altă parte, însă, Marcel Pavel va concerta în Belgia! Cântărețul declara recent: „Vom cânta într-un mare centru de evenimente din Bruxelles, suntem aşteptaţi acolo de Revelion. Va fi muzică de calitate, iar mâncarea este foarte gustoasă, pentru toate gusturile”. Și în acest caz, evenimentul va începe la orele 20:00, iar, la miezul nopții, oamenii se vor bucura de un foc de artificii. Prețul unui bilet este de 130 de euro pentru un adult și 65 de euro pentru un copil.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata