Ce s-a ales de Wilmark, celebrul coregraf și dansator de la PRO TV?

0

Ți-l mai aduci aminte pe Wilmark, juratul de la celebra emisiune „Dansez pentru tine”? Vedeta nu mai arată deloc așa! Au trecut mulți ani de când emisiunea nu a mai fost difuzată, iar acum Wilmark se preocupă de o afacere personală. Iată cum mai arată columbianul.

Cum arată Wilmark acum și cu ce se ocupă

Wilmark a devenit consacrat în urma participării pe post de jurat în cadrul emisiunii „Românii au talent”. Acesta a dispărut din lumina reflectoarelor o dată cu încheierea emisiunii, dar nu a renunțat la adevărata sa iubire, dansul și totodată scena. Acum, „micuțul Wilmark”, așa cum era poreclit de Ștefan Bănică Jr., are propria școală de dans. El este de asemenea și MC și se preocupă de evenimente private și învață doritorii să danseze pe ritmuri latino.

În ceea ce privește viața de familie,Wilmark este împlinit. Acesta are doi copii superbi alături de Ioana. În trecut, Wilmark a mai fost căsătorit cu Letiția, o româncă superbă, care timp de mulți ani s-a preocupat de lumea modelingului. După despărțirea de Wilmark, aceasta și-a refăcut rapid viața și s-a focusat pe un business online cu produse bio.

Wilmark, deși a dispărut de pe sticlă, este foarte activ în mediul online, unde discută cu internauții. Chiar el a povestit că în această vară s-a confruntat cu o problemă de sănătate. Wilmark s-a operat de apendicită, dar totul a decurs perfect, iar acum a revenit la dans și sport.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide