CE SALARIU LUNAR PRIMEȘTE O FEMEIE CARE LUCREAZĂ CA.. AMANTĂ! NEVASTA DIN IMAGINE A ANGAJAT UNA PENTRU SOȚUL EI–-CITESTE IN COMENTARIU

Angajarea unei amante ar putea fi noul business apărut pe piață, în anumite părți ale globului. De exemplu, o soție a luat decizia de a-i angaja partenerului său de viață o femeie pe post de amantă. Evident, o astfel de decizie a generat un real val de reacții în mediul online. Însă, ce salariu lunar primește aceasta pentru postul de… amantă? Detaliile se află mai jos, în articol.

O femeie a găsit o soluție prin care să își mențină armonia și fericirea în căsnicie. Practica, însă, a atras un val de reacții în mediul online. De exemplu, femeia a decis să angajeze o amantă pentru partenerul de viață. Totul a început cu un anunț pe internet, anul trecut, când femeia s-a decis să „revitalizeze” mariajul.

Femeia de 44 de ani, pe nume Pattheema Chamnan, din Thailanda, a luat decizia aceasta în luna iulie a anului trecut. Atunci, femeia a postat pe rețelele de socializare că este în căutarea unei tinere care să fie pe post de amantă. De altfel, a și postat tariful pe care îl oferă femeii care acceptă să intre în viața lor.

 

O soție a angajat o amantă pentru soțul ei / sursă foto: Instagram

Ce salariu lunar primește o tânără angajată pe post de amantă?

Femeia din Thailanda a avut și câteva condiții pentru cea care urma să fie amantă. De exemplu, aceasta a cerut ca amanta soțului să fie singură, tânără, să nu aibă copii. De altfel, a cerut să aibă diplomă universitară. Salariul lunar a fost „bătut în cuie” la 15.000 baht (în jur de 385 de euro). Pentru un ziar britanic, Chamnan a mărturisit motivul real pentru care a decis să angajeze o amantă pentru soțul ei.

„Soțul meu a muncit din greu singur și îmi doresc doar să-l fac fericit. Iar eu voi avea astfel o prietenă cu care să petrec timpul acasă. Este important să îmi satisfacă soțul fizic. Este bărbat și are nevoie de asta, încă are un apetit mare și multă energie. De asemenea, trebuie să știe și să-i țină companie, să îl distreze, așa că trebuie să aibă o personalitate carismatică și să fie amuzantă”, a spus ea.

De altfel, în urma anunțului, femeia a reușit să angajeze o amantă pentru soț. Este vorba despre o tânără de 33 de ani care a devenit „parte a familiei”.

Lasă un comentariu