Ce schimbare de look și-a făcut Anamaria Prodan. Impresara și-a lăsat urmăritorii mască

Nimic nu ne mai șochează când vine vorba de Anamaria Prodan. Sexy impresara și-a lăsat urmăritorii cu gura căscată după ultima schimbare de look pe care și-a făcut-o. Cum arată afacerista?

Anamaria Prodan se află în top 100 cei mai bogați oameni din România, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber, de la haine până la accesoriile de mii de euro pe care le poartă. Sexy impresara nu este străină schimbărilor radicale de look, de-a lungul anilor aceasta a adoptat stiluri diferite și nimic nu o sperie atunci când vrea să facă o schimbare.

Anamaria Prodan este o prezență extrem de apreciată în spațiul public, deși în ultima vreme a fost în atenția presei și a ținut primele pagini ale tabloidelor, după ce s-a zvonit că divorțează, lucru care s-a și întâmplat. Se pare că milionara înflorește pe zi ce trece și pare că îi este extrem de bine în poziția de femeie liberă, acest lucru poate fi observat în multitudinea de proiecte în care este implicată și cercurile de prieteni în care se învârte.

Seara trecută, sexy impresara și-a lăsat urmăritorii cu gura căscată, aceasta și-a făcut o schimbare de look. Mulți ani la rând, Anamaria Prodan nu a renunțat la coafura tip palmier care a consacrat-o, însă, acum a lăsat feminitatea să-și pună amprenta asupra ei.

Sexy impresara poartă extensii de păr și și-a schimbat din nou culoarea, nu a renunțat la blond, însă și-a închis rădăcinile și a apelat la un blond mult mai deschis pe lungime. Noul look o prinde foarte bine și pare că o întinerește.

Citește și


Laurențiu Reghecampf, primele dezvăluiri despre despărțirea de Anamaria Prodan. De ce s-a amânat, de fapt, divorțul dintre el și sexy impresară


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata