Ce spune Bianca Drăgușanu despre prima apariție a ei la TV: ”Mi-ar fi placut sa debutez pe scena avand un talent remarcabil”

0

Ce spune Bianca Drăgușanu despre prima apariție a ei la TV: ”Mi-ar fi placut sa debutez pe scena avand un talent remarcabil”

Ce spune Bianca Drăgușanu despre prima apariție a ei la TV. Blondina a recunoscut că şi-ar fi dorit să aibă un altfel de debut în televiziune, însă nu regretă acele momente. La acea vreme, fosta soție a lui Alex Bodi arăta total diferit față de cum arată în prezent. Acest lucru a fost îndelung discutat, iar de multe ori blondina a fost judecată pentru schimbările fizice pe care şi le-a făcut.

În cadrul emisiunii online ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, Bianca Drăgușanu a povestit faptul că la acea vreme nu stătea deloc bine din punct de vedere financiar, dar cu toate acestea a făcut orice pentru a-l recâștiga pe iubiul ei, Mihai cu care într-un final a ajuns la despărţire.

”Am aparut din impuls, din iubire și pentru că eram sigură ca eu sunt cineva nu oricine, chiar daca eram mica. Am fost judecată. Oamenii, in loc sa priveasca dincolo de aparente si dincolo de oglinda, eram un copil la pubertate, cu o educatie mediocra, toata lumea m-a luat si m-a analizat fizic, in loc sa se uite dincolo de ceea ce aparea. Comparatia dintre cele doua fotografii, sunt mai bine de 20 de ani, e foarte simplu sa-ti dai seama ca eram un copil. La cateva luni am slabit 30 de kilograme. Nu-mi permiteam din punct de vedere financiar la vremea aia nimic, nici telefon nu aveam. Ambitia m-a facut sa ma transform(…) Mi-ar fi placut sa debutez pe scena avand un talent remarcabil, dar asta este viata”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide