Ce spune Cove despre relația cu Adela Popescu, după plecarea de la Vorbește Lumea. Cum se înțeleg cei doi

0

Cove a spus adevărul despre relația cu Adela Popescu, la aproape o lună de când a plecat de la Vorbește Lumea. Gabriel Coveșanu s-a mutat la Prima TV, unde prezintă Flash Monden alături de Diana Bart.

Prezentatorul i-a luat prin surprindere pe telespectatori la începutul lunii septembrie, atunci când a anunțat că va pleca de la cârma emisiunii.

Adela Popescu a venit înapoi la matinalul de la Pro TV, la o lună și jumătate după ce a născut. Iată care este relația dintre ea și Cove, acum că nu mai apar împreună pe sticlă.

Ce spune Cove despre relația cu Adela Popescu, după plecarea de la Vorbește Lumea

Cove a vorbit despre relația cu Adela Popescu, după plecarea de la Vorbește Lumea, cu aproape o lună în urmă. Prezentatorul a șocat pe toată lumea atunci când a decis să lase matinalul de la Pro TV pentru emisiunea Flash Monden de la Prima TV.

Actorul și prezentatorul a declarat că se înțelege bine cu toate fostele sale colege din emisiunea de la Pro TV. Acesta a mai spus că se întâlnește cu ele în măsura în care timpul îi va permite.

„Am rămas în relații foarte bune cu toate fostele mele colege și în măsură în care timpul ne-a permis sau ne va permite îmi va face o mare plăcere să ne reîntâlnim”, a declarat Cove pentru actualitate.net.

Gabriel Coveșanu a mai spus, printre altele, că programul de acum este mult mai convenabil pentru el. Seara filmează pentru Flash Monden, iar acum are întreaga zi la dispoziție să se ocupe de managementul teatrului „Ion Creangă”

Cove, adevărul despre plecarea de la Vorbește Lumea

Cove a mai spus că plecarea de la Vorbește Lumea a fost una amiabilă. Acesta nu a fost dat afară, așa cum s-a speculat la momentul respectiv. Actorul a precizat că și-a dorit o schimbare și de aceea a luat această decizie.

„Lumea vorbește multe. Adevărul este următorul a fost o despărțire amiabilă, pentru că fiecare dintre părți voia să plece pe alt drum. Ne-am despărțit prieteni și cu zâmbetul pe buze, a mai spus Cove pentru aceeași sursă.

Cove se cunoștea cu cei din echipa de la Prima TV, un motiv în plus să le accepte oferta. Acesta a lucrat și în trecut la acest post de televiziune.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide