Ce spune Dan Bursuc după ce protejatul lui, Sorinel Copilul de Aur, a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan. Declarații exclusive!–citeste in comentariu

Dan Bursuc, mentorul și impresarul lui Sorinel Copilul de Aur, face primele declarații după ce artistul a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. Ce s-a întâmplat, de fapt, și cum motivează acesta fapta de care este acuzat cântărețul.

Ce spune Dan Bursuc după ce protejatul lui, Sorinel Copilul de Aur, a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan. Declarații exclusive!
  • Dan Bursuc primele declarații
  • A fost prins sub influența substanțelor interzise
  • Cum motivează impresarul fapta artistului

În urmă cu puțin timp, Spynews.ro a dezvăluit în exclusivitate problemele cu legea pe care Sorin Alecu, alias Sorinel Copilul de Aur, le are și cum a încercat acesta să scape de ele. Artistul ar fi fost surprins de către oamenii legii, la volan sub influența substanțelor interzise.

Ce spune Dan Bursuc după ce protejatul lui, Sorinel Copilul de Aur, a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan

Dan Bursuc, impresarul și nașul de cununie al artistului, a făcut primele declarații, în exlcusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România. Mentorul artistului spune ce s-ar fi întâmplat mai exact în seara respectivă și cum ar fi ajuns Sorinel Copilul de Aur cercetat pentru această infracțiune.

„Am înțeles că a cântat la un club, iar cei din jurul lui i-au dat să bea din pahar. Nu a știut ce bea. Este posibil ca cineva să să îi fi pus ceva în pahar. Ancheta este în curs de desfășurare, este în proces. Poate i-a pus cineva ceva în pahar, nu se știe nimic. Eu am foarte mare încredere în Copilul de Aur, nu m-a supărat niciodată, mi-a adus cele mai mari satisfacții. Sunt și oameni răi, este posibil să îi fi pus cineva ceva în ideea de a face rele. El, din bun simț nu a refuzat. L-am întrebat și mi-a spus: Nașule, eu am băut și din ăla și din ăla (pahar), poate mi-a pus cineva ceva. Nu știu mai departe ce se poate întâmpla.”, a declarat Dan Bursuc pentru Spynews.ro

În ciuda cererilor şi excepțiilor formulate de către artist, s-a dispus trimiterea în judecată a acestuia. Sorinel Copilul de Aur nu s-a lăsat păgubaș și și-a încercat din nou norocul, formululând astfel contestație împotriva încheierii judecătorului de cameră preliminară. Cererea artistului a fost respinsă ca nefondată, ba mai mult, acesta trebuie să plătească și cheltuieli de judecată către stat.

Problemele nu se mai termină pentru artist! În urmă cu câteva luni, manelistul ar fi fost bătut în timpul unui eveniment la care întreținea atmosfera. Potrivit informațiilor, cântărețul ar fi fost agresat, după ce una dintre gazde a recurs la violență fizică, pe motiv că artistul ar fi refuzat să mai cânte peste program.

Lasă un comentariu