Ce suma scrie pe talonul de pensie al Mirabelei Dauer! Cati bani ii aduce postasul luna de luna dupa o viata pe scena: „Nu e normal, dar nu am ce face”

Mirabela Dauer a dezvaluit cati bani primeste luna de luna pensie, dupa o viata dedicata publicului si muzicii. Artista a spus ca nu e tocmai multumita, insa nici nu se plange daca se raporteaza la pensiile oamenilor de la tara.

Mirabela Dauer a marturisit ca primeste luna de luna o pensie de 760 de lei. Indragita interpreta de muzica usoara a spus ca nu e multumita, insa nici nu se poate plange, caci sunt oameni mult mai amarati decat ea.

„760 de lei este pensia mea, dar nu ma plang. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la tara batrani care au 100 de lei. M-am nascut in tara asta, iubesc Romania, dar pacat ca este locuita. Probabil ca atata meritam si atat mi-au dat. Ce mare branza? M-am vaitat eu vreodata? Si nici n-am sa ma vait. Mie nu-mi place sa ma vait. Asta e. Ma duc, muncesc, alerg, cant frumos. Vine lumea la spectacol si asta e. Nu imi place sa ma vait pentru ca vreau sa-ti spun o chestie. In tara ast sunt oameni mult mai amarati ca noi, inmiit mai amarati ca noi. Si lumea ne iubeste asa cum suntem noi, sa venim la televizor sa cantam, sa facem haz de necaz. Lumea nu trebuie sa stie amaraciunile noastre. Venim aici sa ne vaitam si sa plangem? Nu. Venim sa facem sufletul frumos. Sa ne iubeasca lumea asa cum suntem”, spunea Mirabela Dauer la o emisiune de televiziune.

Octavian Ursulescu, despre starea de sanatate a lui Florin Piersic! Cum se simte actorul in varsta de 81 de ani
Despre Florin Piersic s-a tot zvonit in ultima perioada ca a obosit si ca nu sta bine la capitolul sanatate. Octavian Ursulescu nu a fost surprins avand in vedere ca actorul are 81 de ani.


Apreciază și distribuie !

Invitat recent la Vernisajul Expozitiei de Pictura “Bucurestiul de azi, Micul Paris de ieri” a artistului Zoltan Lorencz, ce avut loc la Teatrul de Revista “Constantin Tanase”, Octavian Ursulescu (70 de ani) ne-a acordat un interviu in care a vorbit despre generatia de aur a muzicii si teatrului, despre marile valori care s-au stins anul trecut.

Prezentatorul tv a facut lumina si-n cazul lui Florin Piersic, actor despre care se spune ca ar fi bolnav.

“Eu cred ca Florin Piersic este foarte bine avand in vedere spectacolele cu care colinda tara in permanenta. Sigur, la 80 de ani te poti gandi ca te mai doare un muschi, mai ai un junghi, te mai scoli dimineata cu o durere de cap, dar asta nu inseamna nimic. Eu sunt convins ca Florin Piersic, cum e tonic, si viguros, si dinamic, va trai 100 de ani. Mai mult decat Radu Beligan cu siguranta. Si va juca mult timp.

Probabil lumea o fi zis ca a fost un an blestemat, pe drept cuvant, pentru ca am pierdut multe valori si probabil o sa mai pierdem inevitabil pentru ca generatia de aur a muzicii si a teatrului, a filmului, se apropie de un final trist. Final trist pentru noi cei care ii iubim.