Ceaiul care a vindecat doi pacienti bolnavi de hepatită și ciroză in fază terminală- uite din ce se prepara

Ficatul are rolul de a elimina toxinele acumulate din mâncarea, băuturile sau medicamentele pe care le utilizăm zilnic. Unele boli ale ficatului au un caracter temporar şi se vindecă de la sine, în timp ce altele pot dura perioade lungi şi conduce la apariţia unor complicaţii severe.

Iată una dintre reţetele care au produs vindecări incredibile ale pacienţilor, cu un succes deosebit în cazul unor boli de ficat la care medicii au ridicat neputincioşi din umeri.

Ceai din patru rădăcini

Cu acest tratament un pacient bolnav de ciroză susţine că s-a vindecat în ultima fază şi a fost complet restabilit în câteva luni. Tot cu această reţetă, o pacientă s-a vindecat de hepatită acută şi psoriazis. Remediul include două componente inedite: rădăcină de dud şi ceai de măceş.

Reţeta

În 3 litri de apă se pun la fiert 3 linguriţe de rădăcină de dud mărunţită şi câte 1 linguriţă din rădăcinile următoarelor plante: măceş, pir şi urzică vie. Se fierb la foc mediu până când mai rămâne 1 litru de apă, după care vasul se îndepărtează de pe foc, se adaugă jumătate de linguriţă de iarbă de rostopască şi se lasă să se răcească, după care se filtrează.

Mod de administrare

Se administrează 1 litru de preparat, pe stomacul gol, pe parcursul unei zile, iar a doua zi se face o nouă porţie – întotdeauna se consumă ceai proaspăt. În cazul ascitei, tratamentul se continuă până când abdomenul ajunge la volumul normal, după care se face o pauză de 2 săptămâni şi apoi se reia

Pentru a mărunţi rădăcinile de dud şi măceş, se recurge la o lamă cu care se taie aşchii subţiri din rădăcină, ca şi cum ai ascuţi un creion. Din cauza rădăcinii de dud, foarte importantă în ascită, pacientul va urina foarte des, iar la începutul tratamentului urina va fi de culoare roşie.

Pe timpul tratamentului se ţine regim sever, fără carne, grăsimi, alcool, prăjeli, şi se recomandă odihnă la pat în primele 2-3 săptămâni. După vindecare, tratamentul se reia în fiecare an, câte 1-2 luni

Lasă un comentariu