Ceaiul minune din miez de nucă descoperit de un român – te vindecă de absolut orice. Reface căile respiratorii

Românul care a descoperit ceaiul din miez de nucă. Se bea doar ceaiul, iar miezul de nucă după ce a fost introdus în apa fierbinte și lăsat timp de 10-15 minute se aruncă. A revoluționat medicina prin această descoperire.

La ce ajută ceaiul din miez de nucă , tratează peste 100 de boli și se bea în fiecare dimineață pe stomacul gol. Nucile sunt atât de puternice în vindecarea multor afecțiuni. Până acum a fost doar un secret, însă fostul medic român în vârstă de 90 de ani a răspândit vestea apropiaților, în legătură cu rutina lui zilnică și cum își păstrează acesta un organism aproape perfect sănătos.

La vârsta lui se menține chiar foarte bine în putere și spre surprinderea multora se simte ca un tânăr de 20 de ani. Rețeta sa cu nuci este recomandată doar celor care nu sunt alergici la nuci, dacă știți că doctorul dvs. v-a recomandat să evitați consumul de nuci, încercați pe cât posibil să evitați acest lucru.

Tratează afecțiuni printre care:

Atsm
Hipertensiune
Curăță rinichii, căile respiratorii și plămânii
Ajută la tratarea diabetului cu până la 15%
Tratează bolile de inimă
Ajută la curățarea intestinului gros
Purifică sângele din organism
Reface pielea și tenul
Vindecă până la 15 boli incurabile
Ajută la o imunitate cât mai puternică
Împotriva răcelii și a tratării mucusului din organism
Reface firele părului mult mai puternice
Ajută la digestie
Îți dă o stare de viață mult mai activă și bună
Reface pancreasul, ajută la slăbire și la imunitatea organismului
Curăță ficatul de toate toxinele
Ajută la splină, stomac, colon
Vindecă întreg organismul și îți reface întreaga circulație a sângelui
Cum se prepară și cât se ia? Dozele necesare!

Aveți nevoie doar de 500 ml de apă, se pune la foc până când aceasta dă într-un clocot , iar după se adaugă o cantitate de – miezul a 4-5 nuci mari decojite.
După acoperim totul și lăsăm așa timp de 40 de minute
Aruncăm conținutul de nuci și strecurăm lichidul iar după totul este gata de servit

Câtă cantitate este necesară să bem și cât timp

De regulă se prepară dimineața, iar prima cantitate se consumă imediat după ce o strecurăm (250 ml ceai de nuci) – iar seara consumăm și cealaltă jumătate, este suficient încât să ne putem purifica întregul organism și să-i dăm o stare de viață mult mai bună.

Cum se păstrează?

Se păstrează într-un recipient (spre exemplu un bidon de la suc de 500ml) se strânge capacul, iar după se ține la temperatura camerei.

Distribuie în toate grupurile. Mulțumim!

Cum luăm?

Consumăm prima jumătate de 250 ml încetul cu încetul în decurs de câteva minute – nu se bea totul deodată, iar seara cealaltă jumătate. Repetăm procesul timp de 2 săptămâni, iar după facem pauză 2 săptămâni, și dacă într-adevăr avem rezultate și ne simțim bine mai continuăm fix la fel procesul, iar după din 2 în 2 luni și ori de câte ori simțim nevoia.

Este mai bun decât orice ceai din orice plantă medicinală. Rezultatele s-au înregistrat în viețile multor oameni, iar aceștia vindecându-se de foarte multe afecțiuni.

Despre medicul care a făcut această descoperire:

Toată viața lui a slujit în serviciul medical , iar acum a vrut să împărtășească această rețetă cu toți oamenii, însă i-a fost interzis acest lucru, datorită faptului că oamenii trebuie să-și cumpere propriile rețete și să plătească pentru ele, că dacă toată lumea ar fi sănătoasă, n-am mai vedea nicio farmacie – după cuvintele sale, tot ceea ce a putut să mărturisească dumnealui păstrându-și anonimatul de teama multor speculații.

Sperăm să vă fie de ajutor și vă mențineți un corp cât mai întreg și sănătos!

Alte observații

Nu uitați să salvați această rețetă. Aceste informații sunt doar informative și au ca scop doar informarea, în cazul în care apar reacții adverse vă rugăm să vă adresați medicului dvs. de familie. Ne rezervăm dreptul de a nu răspunde pentru eventualele reacții adverse. Acesta este doar un truc descoperit de către un fost medic în vârstă de 90 de ani care a împărtășit rețeta sa despre cum s-a menținut tânăr și sănătos o viață întreagă fără să ia nimic altceva decât atât!

Lasă un comentariu