Acasă ROMÂNIA Cele 4 greșeli pe care le faci și care îți subțiază părul

Cele 4 greșeli pe care le faci și care îți subțiază părul

1
DISTRIBUIȚI
Sursă Foto: today.line.me

Cele 4 greșeli pe care le faci și care îți subțiază părul

De la greșeli de aranjare la cele de întreținere, o serie de procedee ajung sa îți subțieze părul.

Nu e nimic mai frustrant decât o coafură care să pară că e lipită de scalp, când tot ceea ce-ți dorești este mai mult volum și un look care să întoarcă priviri pe stradă.

Folosești periile greșite de păr

Obținerea unei podoabe capilare cu un aspect frumos are la bază grija pe care o investești în ea, precum și instrumentele pe care le folosești, periile de păr fiind incluse în această categorie.

Periile plate și cu peri de metal nu vor elibera atât de multă tensiune atunci când sunt folosite, spre deosebire de periile cu par de mistreț sau periile rotunde. Această tensiune îți permite să obții o aderență mai bună pentru un volum al părului atunci când ai nevoie.

Folosești produsele greșite

Alegerea produselor potrivite pentru părul tău reprezintă o parte importantă din aspectul frumos al acestuia, însă ce funcționează cel mai bine pentru prietena ta cu parul des nu este neapărat alegerea potrivită și pentru tine.

Produsele pe bază de ulei și silicon atârnă greu în păr și au tendința de a-l face să arate mai subțire.

Sunt recomandate produsele care conțin alcool, deoarece acestea sunt absorbite rapid și au tendința de a usca putin pielea capului, ajutând rădăcina părului să se îngrașe mai greu.

O greșeală de evitat este aplicarea balsamului pe tot firul de par, în loc de a-l aplica de la jumătatea firului de păr până la vârfuri.

Instrumente de aranjare a părului prea fierbinți

Folosind diferite instrumente de aranjare a părului (placă de păr, ondulator, uscător de păr), riști să faci destule pagube firelor de păr, mai ales când căldura acestor instrumente este una foarte ridicată.

Aceste instrumente pot deteriora cuticulele parului, ducând la subțierea și ruperea firelor de păr.

Este recomandat sa folosești întotdeauna produse de protecție a părului, înainte de a utiliza instrumentele fierbinți de styling.

O singură culoare a părului

Știi cum funcționează subțierea corpului folosind o singură culoare pentru vestimentație?

Același lucru este valabil și pentru podoaba ta capilara. Dacă este o singura culoare, aceasta îți subțiază părul. Soluția acestei probleme este adăugarea unor tonuri variate. Șuvițele din tendințele fiecărui an ar trebui să dea volum parului.

Sursa: sanatate.bzi.ro

Nu uita, suntem și pe Facebook

Citește și:

Jurnalul copleșitor scris în spital de o elevă din Iași, diagnosticată cu cancer: „Încerc să zâmbesc ca să îi fac fericiți și pe cei de lângă mine”

loading...