Celebrul balerin Ovidiu Danci suferea de o boală cruntă! Prin ce chinuri a trecut

Balerinul Ovidiu Danci a murit la 39 de ani, în urma unei lupte crunte cu o boală gravă. Dansatorul era bine cunoscut pentru participările sale la emisiunile Dansez pentru tine și Românii au Talent. De mulți ani se lupta cu mai multe afecțiuni, printre care și o formă gravă de leucemie.

Balerinul Ovidiu Danci a murit la 39 de ani
Ovidiu Danci a fost dansatorul și fondatorul școlii de balet care îi purta numele, Ovidiu Danci. Balerinul a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița în urmă cu câteva zile, fiind la Terapie Intensivă încă de vineri. Starea sa era una gravă, balerinul simțindu-se tot mai slăbit din cauza bolii crunte cu care se luptă de multă vreme.

Anunțul trist a fost făcut în această dimineață chiar de școala de balet pe care o conducea dansatorul. Ovidiu Danci a părăsit această lume la numai 39 de ani, în urma unor chinuri groaznice.


Apreciază și distribuie !

„Dragii noștri, cu sufletele devastate de durere, vă anunțăm că maestrul de balet Ovidiu Danci, sufletul școlii noastre de balet, a plecat să danseze cu îngerii. Prin noi, Școala de Balet Ovidiu Danci va rămâne însă mulți ani de acum înainte alături de noi. Avem datoria să-i ducem visul mai departe și așa vom face. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, transmite școala de dans pe care a fondat-o la Bistrița.

Ovidiu a participat de-a lungul timpului la emisiuni foarte populare în România precum Dansez pentru tine sau Românii au Talent, dar a și jucat în câteva seriale românești. La Dansez pentru ţine el i-a fost partener frumoasei Aylin Cadîr.

Ovidiu a studiat dansul de la vârsta de 10 ani la Școala de Coregrafie Octavian Soia, mai apoi fiind admis la Liceul de Arte „Octav Băncilă”. După absolvire el s-a angajat la Teatrul Oleg Danovski din Constanța.