Christian Sabbagh și Iulia, declarații în exclusivitate după ce s-au împăcat la Judecătorie: ”Facem un copil”

0

Christian Sabbagh s-a revăzut cu soția lui la cinci zile după ce autoritățile au emis un ordin de protecție temporat, vedetei tv fiindu-i interzis să se mai apropie de Iulia, partenera lui de viață.

Christian Sabbagh, fericit că problema a fost soluționată

Așa cum a și declarat în exclusivitate pentru FANATIKChristian Sabbagh nu a avut nicio problemă în a se împăca cu Iulia și să scape de ordinul de protecție care îi fusese impus de autorități.

”Fix acum am ieșit de la Judecătorie. S-a soluționat foarte bine. V-am spus, totul era o glumă, dar dintr-o glumă și o ambiție s-a ajuns la asta…”, ne-a spus Christian Sabbagh în timp ce se ținea de mână cu Iulia, soția lui, zâmbitori și vizibil fericiți amândoi.

De altfel, a recunoscut Christian Sabbagh, revederea cu soția lui a fost una emoționantă. Iar asta în ciuda faptului că a fost la un pas să încurce lucrurile și mai mult din cauză că nu știa unde trebuie să ajungă pentru ca magistrții să nu prelungească ordinul de protecție.

”Reîntâlnirea noastră a fost foarte frumoasă, ne ținem de mână și plecăm împreună. Acum mergem cu doamna avocat să îmi iau mașina pentru că eu, de zăpăcit, eu m-am dus la Tribunal în loc să merg la Judecătoria Sectorului 4. Habar nu aveam, noroc că m-a sunat doamna avocat să mă întrebe de ce întârzii”, ne-a spus, râzând, Christian Sabbagh.

Christian Sabbagh și soția lui, deciși să sărbătorească

Normal, după ce s-au împăcat și legal –  pentru că, așa cum Christian Sabbagh ne-a dezvăluit în exclusivitate, lucrurile între ei s-au rezolvat încă de dinainte de intervenția Poliției și emiterea ordinului de protecție – vedeta TV și Iulia, soția sa, vor merge să sărbătorească revederea.

Iar primul drum, înainte de a ajunge acasă și a recupera cele cinci zile petrecute separate, este la restaurant pentru a avea parte de câteva clipe romantice împreună.

”Mergem și la restaurant să sărbătorim succesul… Nici ea, nici eu nu ne-am dorit așa ceva, nu am crezut că vom ajunge într-o asemenea situație. Soția mea a explicat că nicio secundă nu a cerut vreun ordin de protecție împotriva mea”, ne-a spus Christian Sabbagh.

Împăcați, Christian Sabbagh și Iulia mai vor un copil

”Nici măcar nu a fost o ceartă, a fost o năzbâtie. Oricum ne iubim…”, ne-a mai spus, vizibil ușurat și fericit, Christian Sabbagh. Iar Iulia, râzând la rândul ei, a explicat, în exclusivitate pentru FANATIK, ce s-a întâmplat.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide