Cine e Alejandro Fernandez, iubitul lui Emil Rengle care participă la „Vocea României”. Nu e român, dar lucrează în București–citeste in comentariu

Alejandro Fernandez e în echipa lui Smiley de la „Vocea României’. Tânărul are 27 de ani, este din Londra, dar spune că acum „Bucureștiul e casa mea’.

Tânărul, care lucrează ca și consultant în afaceri la o firmă din București, a impresionat jurații la audițiile pe nevăzute de la „Vocea României’. Emil Rengle, iubitul lui, a fost cel care l-a încurajat să se înscrie la preselecții.

Alejandro a interpretat piesa „Leave a light on’, iar jurații au fost uimiți de vocea lui, toți l-au vrut la ei în echipă, scrie protv.ro.

 

Smiley: „Alejandro, pot să-ți spun foarte clar eu am experiența de a fi călătorit și în Statele Unite și în UK și am și lucrat acolo. Eu am una dintre cele mai mari firme de producții muzicale din România și de foarte mulți ani ne străduim să producem afară …. Întâmplarea face că piesa pe care tu ai cântat-o în seara asta este cântată de Tom Walker, cu care noi chiar lucrăm. Iar producătărul care lucrează cu Tom Walker e chiar acum în sală. Șerban Cazan îl cheamă. Adică ce vreau eu să spun, dacă vii la noi în echipă poate ai ocazia să te întâlnești cu originalul care cântă piesa asta’.

Tudor Chirilă: „Oferta mea e din zona de conexiune umană. Eu sunt actor, sunt și muzician, ne producem muzica singuri. Nu am portofoliul flamboiant de producător și nu fac o ofertă de bussines. Întâmplător am câștigat show-ul ăsta de vreo 5 ori. Ești un întreg pachet: arăți bine, cânți bine. Eu pot să îți spun că îți ofer timpul meu! Mi-aș dori foarte mult să pot lucra cu vocea ta! Te rog, o șansă’.

Irina Rimes: „Ei se bat foarte mult pentru tine pentru că te vor în echipa lor, eu nu vreau să mă bat pentru tine, eu vreau să mă bat împreună cu tine pentru trofeul Vocea României’. La final, Alejandro Fernandez l-a ales pe Smiley.

alejandro-fernandez-vocea-romaniei-2

Lasă un comentariu