Cine este cântărețul care a ținut secret, preț de 29 de ani, că are și o fiică 👇👇👇–-citeste in comentariu

Gabriel Lăutaru, fostul solist al trupei dance ”Boombastic”, a ținut secret, preț de 29 de ani, că are și o fiică. În exclusivitate pentru Playtech Știri, Gabriel ne-a vorbit despre fata lui, Daniela, frumoasă ca un fotomodel, dar și despre intenția acestuia de a-și înregistra numele, la rubrica tată, în certificatul ei de naștere. El ne-a explicat și de ce gestul său vine atât de târziu, după aproape trei decenii…

A devenit tată de fată la doar 20 de ani: ”Recunosc, m-am cam speriat. Eram un puști rebel”

Gabriel Lăutaru, artistul devenit celebru cu refrenul ”Ești ca o viperă”, recunoaște că a fost șocat să afle, la vârsta de doar 20 de ani, că este tată. Considera că a fost pus de mama fetiței în fața faptului împlinit. Așa gândea, atunci, cu mintea lui de puști rebel, dar acum susține că mereu a fost mândru de fiica lui, pe care o adoră, dovadă stând și fotografiile lor, puse la dispoziție de solist, în exclusivitate. Povestea de viață a artistului Gabriel Lăutaru, care are și un fiu, elev în clasa a IX-a, este copleșitoare:

”Fiica mea s-a născut pe 24 octombrie, în urmă cu 29 de ani, chiar în ziua în care m-au luat în armată, ca soldat, așa că nu mi s-a aprobat permisia, să merg la maternitate și să o recunosc, ca tată, în acte. Deși eram într-un unitate militară din București, mi s-a spus că nici n-am venit bine, de câteva ore, și deja vreau permisie. Prin urmare, nu mi s-a aprobat, atunci, pe loc.

Apoi, lucrurile au rămas așa, eu mă despărțisem de mama ei, nu era cineva cunoscut, din showbiz, fetița a rămas la mamă și n-am mai completat actele. Recunosc, m-am cam și speriat, când am aflat că sunt tată, aveam doar vreo 20 de ani, eram rebel, ca orice puști. La vârsta aceea, de-abia vedeam lumea, credeam că mama ei m-a cam pus în fața faptului împlinit”, ne-a mărturisit Gabriel Lăutaru, exclusiv pentru Playtech Știri.

Gabriel Lăutaru și-a revăzut fiica, după 13 ani, chiar ieri, de ziua ei

Fostul solist al trupei Boombastic e fericit că, în sfârșit, a reușit să pună capăt unor neînțelegeri, mai vechi, cu fiica lui, pe care nu o mai văzuse de 13 ani. S-au reîntâlnit, ieri, de ziua Danielei de naștere. De altfel, Gabi a și postat pe contul lui de Facebook o poză cu ei doi, tată și fiică. Gabriel Lăutaru își amintește ca ieri de venirea pe lume a fiicei sale:

”Deși mă speriasem că sunt tătic, la doar 20 de ani, între timp am prins drag de micuță, am păstrat legătura, mergeam la ziua ei de naștere, îi duceam daruri…

Apoi, vreo 13 ani, nu ne-am mai văzut. Ținea cu mama ei, nu înțelegea anumite lucruri, acum este matură, mai înțelegătoare, a dorit să ne revedem, chiar ieri, de ziua ei de naștere. Tare m-am bucurat de această revedere emoționantă”, ni s-a mai confesat Gabriel Lăutaru, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Solistul intenționează să completeze certificatul ei de naștere: ”Dacă fiica mea dorește, încep demersurile”

El regretă că nu și-a trecut numele la rubrica tată, în certificatul de naștere al fiicei, dar este dispus, cu acordul acesteia, să facă toate demersurile necesare:

”Eu nu sunt trecut în certificatul ei de naștere, ca tată, ea poartă numele mamei de familie, dar, dacă ea dorește, acum, la 29 de ani, de la naștere, chiar aș vrea să refacem actele, să încep toate demersurile.Am înțeles că, mai întâi, trebuie să fac un test de paternitate, așa ar fi legea, ca să demonstrez că e a mea.

Dar, eu n-aș mai demonstra nimic, este a mea, îmi seamănă leit și o iubesc foarte mult! Fiica mea este de meserie make-up artist, un om bun cu suflet frumos”, ne-a mai declarat Gabriel Lăutaru, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Lasă un comentariu