Cine este, de fapt, tatal Biancai Dragusanu

0

Bianca Dragusanu este cunoscuta de intreaga tara. Dupa scandalurile din fostul mariaj cu Alex Bodi, blondina tine si acum primele pagini din presa online.

Ducand o viata la extreme, Bianca, nu a facut compromisuri.

Cine este, de fapt,  tatal Biancai Dragusanu

Bianca Dragusanu se afla intr-o relatie foarte buna cu familia sa. Impreuna cu sora sa mai mare, blondina a participat acum ceva vreme la showul de la Antena 1, Asia Expres. Cu toate acestea, putini sunt cei care stiu cum arata tatal sau, Radu „Jimi” Dragusanu. Vedeta a postat la un moment dat o fotografie cu tatal sau pe pe pagina sa de Facebook

Radu Dragusanu are 65 de ani si se mentine foarte bine. Barbatul a avut o viata activa, fiind un fost sportiv. A jucat ca portar al echipei de fotbal Jiul Petrosani, iar apoi preparator la aceeasi echipa. Micuta fiind, Bianca, il insotea la munca pentru a prinde drag de sport.

Boala care l-a tinut la pat pe tatal Biancai Dragusanu

Din pacate, Radu Dragusanu a trecut prin clipe grele. Acesta a avut probleme grave de sanatate. S-a imbolnavit destul de grav la rinichi, afectiune care l-a tinut la pat cateva luni de zile. A reusit sa se puna pe picioare si ii este alaturi Biancai ori de cate ori aceasta are nevoie.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide