Cine este Nicu Paleru. „La 37 de ani am pierdut tot, familie, casă, absolut tot.”–-citeste in comentariu

Nicu Paleru este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. A moștenit pasiunea pentru muzică de la familia sa și a clădit o adevărată carieră.

Descoperă în rândurile de mai jos cine este Nicu Paler, ce vârstă are, ce declarații a oferit, dar și detalii uimitoare din viața sa personală.

Ce vârstă are Nicu Paleru

 

nicu paleru varsta
Ce vârstă are Nicu Paler

[Sursa foto: Facebook]

Născut pe 23 aprilie 1973 în Pitești, până la vârsta de 50 de ani, artistul a reușit să atingă succesul atât pe plan profesional, cât și personal. În 1985, Nicu înființează formația Inedit, care din păcate nu a avut succesul pe care el și-l dorea.

Ulterior, s-a axat pe cariera solo. În prezent, artistul cântă muzică de petrecere, făcând un show pe care o mulțime de români îl apreciază. De-a lungul carierei sale, Nicu a colaborat cu mulți cântăreți apreciați de la noi din țară, printre care și Vlăduța Lupău.

Chiar dacă în prezent se bucură de succes, vedeta a mărturisit că s-a confruntat și cu o perioadă neagră în viața sa, peste care a reușit să treacă într-un final.

„ Am făcut şi excese, pe fondul unor greşeli. Pe la 37 de ani am pierdut tot, familie, casă, absolut tot. Am rămas şi cu nişte datorii, nu am jucat la jocuri de noroc, doar că am vrut mai mult decât trebuia.

Atunci am zis, Doamne, mă las pe mâna ta. Şi acela a fost momentul în care mi-am dat seama că nu mai am putere. M-am apucat şi de băutură, era o formă de depresie, deznădejde”a povestit cântărețul.

 

Nicu Paleru și soția sa

 

nicu paleru sotie
Nicu și soția lui, Cristina Paleru

[Sursa foto: Facebook]

 

Nicu are o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristina, femeia care i-a devenit soție.

În urmă cu 12 ani, cei doi s-au îndrăgostit, deși ea era cu 11 ani mai tânără decât el și locuia la New York. Pe atunci, femeia nu avea legătură cu industria muzicală însă cu timpul a învățat secretele din această lume și a devenit impresara soțului său.

 

„Problemele erau că din cauza unor decizii proaste și a faptului că voiam eu sa mai fac și alte afaceri, să ma duc în alte domenii de activitate.

Adică eu am vrut marea și sarea, le-am vrut pe toate. Am vrut să-mi liniștesc viața. Eram tot numai trist și nu mă recunosc. A fost omul (n.red. Cristina, partenera sa de viață) pe care Dumnezeu mi l-a adus în cale.”a mărturisit Nicu Paleru.

Lasă un comentariu