Cine este prezentatoarea Pro TV care a făcut 5 intervenții chirurgicale după ce a ajuns la spital👇👇👇–citeste in comentariu

Prezentatoarea emisiunii ”I Like IT” de la Pro TV a trecut prin clipe de groază. Aceasta a ajuns de urgență la spital acolo unde a fost supusă la cinci intervenții chirurgicale în numai trei ore. Iulia Ionescu suferea de rinita alergică care i-a adus mai multe probleme grave de sănătate. grave probleme de sănătate, ce i-au uluit chiar și pe medicii care s-au ocupat de caz. Iată ce simptome a avut și cum se simte în prezent.

Prezentatoarea Pro TV care a făcut 5 intervenții chirurgicale după ce a ajuns la spital

Iulia Ionescu, cea care l-a înlocuit pe George Buhnici la rubrica ”I Like IT”, a trecut prin momente de cumpănă în ceea ce privește starea de sănătate. Vedeta Pro TV a povestit recent despre un episod greu prin care a trecut, atunci când a fost supusă la nu mai puțin de cinci intervenții chirurgicale, în doar trei ore.

Într-un interviu acordat recent, aceasta a dezvăluit faptul că problema de sănătate de care suferea nu a fost o prioritate pentru ea, dar asta până când a realizat că ceva rău se întâmplă cu ea. Aceasta suferea de rinită alergică și ajunsese într-un stadiu în care i-au fost afectate auzul, mirosul și respirația.

Avea sinusurile infectate

Prezentatoarea emisiunii ”I like IT” de la Pro TV a fost invitată miercuri, 25 octombrie, în platoul lui Măruță, unde a vorbit despre rinita alergică de care suferea. Vedeta a povestit cum a descoperit în urma unui CT că avea sinusurile pline de puroi.

”Aveam simptome de oboseală, amorțeală a musculaturii, histamina este o substanță care contribuie la construirea sistemului imunitar, nici eu nu le știam, nu știam lucrurile astea. Eu am urmat niște tratamente pentru rinita aceea, dar problemele cele mai mari au apărut când am renunțat să mai iau medicamente, am renunțat la medicamentele pentru alergii.

M-am gândit să nu mai iau medicamente, am încercat produse naturiste, aveam vreo doi ani de când încercam să îmi tratez alergiile. Și am ținut un regim alimentar, am renunțat și la medicamente, probabil că totul s-a accelerat repede din punctul în care am renunțat la acele medicamente, am ținut regimul alimentar după ureche, deci să nu faceți asta de capul vostru.” a povestit Iulia Ionescu.

Prezentatoarea Pro TV care a făcut 5 intervenții chirurgicale în 3 ore
Iulia Ionescu

Ce sfaturi le dă tuturor

Bruneta care l-a înlocuit pe George Buhnici la emisiune îi sfătuiește pe toți cei care suferă de alergii și rinite alergice puternice să își facă analize și controale periodice pentru a se asigura că țin problemele sub control.

”Să mergeți la un specialist, nu să citiți pe internet, eu am fost foarte ocupată.

Lumea zice ”Băi, dacă e la TV, la I like IT știe unde să caute, ce să urmărească pe internet”, înseamnă că și tu ai urmărit tâmpenii

Da, eu recunosc, am ajuns aici și din cauza mea. Suntem ocupați, avem multe lucruri de făcut și încercăm să câștigăm timp prin astfel de decizii.”, a completat aceasta.

Lasă un comentariu