Cine este și cu ce se ocupă Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș. Este mai mare cu 11 ani decât ea și i-a dăruit un inel de 20.000 de euro

0

Roxana Nemeș s-a căsătorit, însă mulți se întreabă cine este și cu ce se ocupă Călin Hagima, proaspătul ei soț. Între cei doi este o diferență de 11 ani, iar bărbatul a cerut-o în căsătorie după câțiva ani de relație.

transparent

Cei doi și-au unit destinele pe 17 septembrie 2021, în fața ofițerului de la Stare Civilă. Fosta concurentă de la Survivor România a purtat o rochie scurtă, mulată și cu un umăr gol.

Partenerul ei a optat pentru un costum crem și o cămașă albă, iar la ochi a purtat o pereche de ochelari de soare.

Cine este și cu ce se ocupă Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș. Este mai mare cu 11 ani decât ea și i-a dăruit un inel de 20.000 de euro

Iată cine este și cu ce se ocupă Călin Hagima, proaspătul soț al Roxanei Nemeș. Vedeta s-a căsătorit cu alesul inimii ei, cu 11 ani mai mare decât ea, în urmă cu câteva zile.

După ani de zile în care au fost împreună, cei doi au decis să treacă la pasul următor, iar blondina este mai fericită ca niciodată.

Călin Hagima preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, motiv pentru care el și Roxana Nemeș au o relație discretă. Bărbatul are 42 de ani și este antreprenor, deținând mai multe afaceri, potrivit libertatea.ro.

Acesta a cerut-o în căsătorie pe cântăreață într-un mod inedit, cu un inel în valoare de 20.000 de euro. Cu ceva timp în urmă, Roxana Nemeș a vorbit despre cererea în căsătorie, care a avut loc în centrul Bucureștiului.

Cei doi s-au cunoscut pe munte, cu ani în urmă, însă doar s-au salutat și apoi și-au continuat drumul, separat. Vreme de un an și jumătate, Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au mai întâlnit de câteva ori, aparent întâmplător.

„Noi ne-am cunoscut în vârf de munte, doar ne-am salutat și ne-am văzut de drum. Destinul ne-a pus față în față de câteva ori pe parcursul unui an și jumătate.

Cererea în căsătorie a fost inedită, nu mă mai așteptam, dar m-a cerut în centrul Bucureștiului, punând poze cu noi la apus și răsărit pe magazinul Cocor cu întrebarea:

«Vrei să ne petrecem fiecare răsărit împreună până când viața ne va despărți?» Eu sunt adepta lucrurilor mici, dar în care pun mult suflet.

I-am făcut tablouri cu mesaje din sufletul meu, mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac”, a declarat Roxana Nemeș pentru revista VIVA.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide