Cine este soacra Simonei Halep. Cum și-a făcut apariția la nunta momentului

0

Cine este soacra Simonei Halep. Tenismena va deveni doamna Iuruc astăzi. Simona Halep s-a căsătorit cu logodnicul ei, Toni Iuruc. În urmă cu câteva momente cei doi și-au unit destinele în fața invitaților lor. Alături de ei sunt rudele și apropiații. Cu toate astea, puțină lume știe cine este soacra celebrei sportive. Cât de bogată este mama lui Toni Iuruc?

Cine este soacra Simonei Halep. Cum și-a făcut apariția la nunta momentului

Cine este soacra Simonei Halep. Celebra tenismenă s-a căsătorit astăzi cu Toni Iuruc, iar în urmă cu câteva momente a avut loc celebra cununie civilă. Alături de ei au fost rudele și apropiații, care s-a bucurat alături de ei. De-a lungul timpului, au apărut diferite informații despre părinții Simonei Halep, dar puțină lume știe cine sunt părinții mirelui. Toni Iuruc se trage dintr-o familie bogată. Mama lui, Genica Iuruc, este cunoscută în domeniul imobiliarelor de lux din Capitală, fiind o afaceristă extrem de cunoscută.

Așadar despre soacra Simonei Halep se știe și că este o femeie de afaceri prosperă, iar afacerile pe care le are împreună cu fiul ei sunt de mare succes. Se pare că aceasta le va fi aproape proaspeților căsătoriți!

Aceasta deține proiecte importante, ceea ce înseamnă că are o avere considerabilă. Genica Iuruc conduce o firmă care are în proprietate mai multe spații în Capitală. iar pe acestea le închiriează în schimbul unor sume de bani lunare. Mai exact, este vorba despre una dintre cele mai luxoase clădiri de birouri din București.De asemenea, mama lui Toni Iuruc deține câteva terenuri în Otopeni, acolo unde ar fi ridicat o clădire de birouri, dar și un spațiu de depozitare.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit astăzi, iar la marele eveniment participă cele mai importante persoane din viața lor. Alături de ei sunt numeroase personalități ale tenisului românesc, dar și celebrități ale fotbalului, precum Gică Hagi și Gică Popescu. La marele eveniment va cânta Dan Bittman, Loredana Groza și mulți alți artiști cunoscuți.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide