Cine locuiește acum în casa părintească a lui Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi a făcut, cu câţiva ani în urmă, un gest foarte frumos.

După ce părinţii i-au murit, a donat casa părintească unei familii sarmane.

Locuinţa din chirpici se afla în localitatea constănţeana Săcele, la numai 37 km distanţă de Constanta.

„Mama a îngrijit de casă, iar domnul Hagi a decis să i-o doneze. Acum, aparţine familiei noastre, noi îi plătim impozitul, cam 80 de lei pe an. În ea locuiesc eu, soţia şi cei doi copii ai noştri”, spunea, în urmă cu ceva timp, Florin Staicu.

O familie săracă

Familia nu are prea multe resurse financiare, astfel că nu-şi permite să renoveze locuinţa. Totuşi, lângă casa a fost ridicată o cameră, ce serveşte drept bucătărie de vară.

Cât despre marele fotbalist, acum multimilionar şi patron la FC Viitorul, acesta nu a mai venit de mult timp pe meleagurile natale.

Casa părintească, vândută şi răscumpărata

Care e povestea casei părinteşti a fotbalistului? Ei bine, Hagi a vândut-o iniţial, iar cei care au cumpărat-o s-au hotărât să cedeze dreptul de proprietate fostei femei de serviciu de la Primăria Săcele. Fotbalistul a răscumpărat-o apoi de la aceasta. Răscumpărarea a constat, de fapt, în înlocuirea ei cu o casa aflată la 200 de metri distanţă de cea părintească. Cu alte cuvinte, fosta femeie de serviciu a primit o altă casă de la Gheorghe Hagi.

„Eram mama a cinci copii. Nu aveam unde să stau, aşa că domnul Hagi mi-a promis că îmi cumpără un apartament şi o garsonieră în Năvodari. Până la urmă, cu ajutorul Primăriei mi-a dat o altă casă, tot în Săcele. Înainte însă, i-am cerut 50.000 de lei, ca să îi eliberez casa părintească. Mi-a zis: «Vrei să-mi iei pielea?». Acum, mă căiesc. Puteam avea apartament în oraş. Dar îi mulţumesc că mi-a dat şi casa asta”, spune femeia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata