Colegul de dosar al soțului artistei Carmen de la Sălciua, liber, după ce a bătut patru polițiști / Printre victime a fost și o femeie–-citeste in comentariu

Unul dintre colegii de dosar din procesul penal în care este citat soțul artistei Carmen de la Sălciua are un trecut interesant: a scăpat fără o zi de pușcărie, după ce, împreună cu fratele său, a bătut trei agenți și o agentă de poliție.

Colegul de dosar al soțului artistei Carmen de la Sălciua, liber, după ce a bătut patru polițiști / Printre victime a fost și o femeie
  • Unul dintre colegii din dosarul penal în care este citat Marian Corcheș are un trecut incredibil
  • Alături de fratele său, individul a bătut patru polițiști – trei agenți și o agentă
  • Pentru faptele extrem de grave, infractorii au primit pedespse cu suspendare

Domin Pașca, un individ celebru la el în județ, care locuiește în aceeași localitate cu Marian Corcheș, soțul cântăreței Carmen de la Sălciua, este citat în fața instanței, alături de concitadinul său, în dosarul în care un bărbat a cerut redeschiderea unui dosar penal.

În 2016, Domin Irimie Pașca și fratele său, Ioan Vasile Pașca, au făcut un scandal monstru, la un festival de muzică. Conform publicației ziarulunirea.ro, scandalul din 7 august 2016 a pornit de la faptul că un jandarm nu i-a permis unuia dintre cei doi tineri accesul pe stadionul Cluj Arena, după ce ieșiseră din perimetrul festivalului. În momentul în care a văzut că jandarmul este îmbrâncit de cei doi agresori, un polițistul de la rutieră s-a dus să-l sprijine. ”Când au perceput că au fost solicitate forţe de ordine publică în sprijin, cei doi inculpaţi şi-au încetat acţiunile şi au intenţionat să plece, motiv pentru care poliţistul le-a solicitat să rămână pe loc pentru lămurirea situaţiei întrucât erau indicii pertinente privind săvârşirea infracţiunii de ultraj la jandarm. În acest sens poliţistul a închis poarta de acces încercând să-i ţină pe cei doi în perimetrul îngrădit până la sosirea forţelor suplimentare, dar inculpatul Paşca Irimie-Domin a tras cu putere de poartă şi a deschis-o şi, împreună cu fratele său Paşca Ioan-Vasile, s-a îndreptat în pas grăbit pe str. George Coşbuc”, susțin anchetatorii dosarului. Poliţistul şi jandarmul au plecat în urmărirea acestora şi au încercat să-i determine să rămână pe loc. Ulterior, la faţa locului a ajuns echipajul de poliţie format din alți trei agenți de poliție. Unul dintre aceștia a încercat să îi pună cătușele la Paşca Ioan-Vasile.

„Acţiunea agentului de poliţie a declanşat o reacţie nejustificată şi disproporţionată a celor doi inculpaţi. Astfel, Paşca Ioan-Vasile a început să se întoarcă şi să se smucească, iar Paşca Irimie-Domin a intervenit în ajutorul fratelui său şi a încercat să-i îndepărteze pe poliţişti pentru a nu-l încătuşa”, se mai preciza în rechizitoriu. În încercarea de a-i imobiliza şi a-i încătuşa pe cei doi inculpaţi s-a iscat o învălmăşeală întrucât la faţa locului a mai venit un echipaj de poliţie format din trei agenți. În tot acest timp, patru polițiști s-au ales cu lovituri care au necesitat, pentru vindecare, de la 1 până la 4 zile. În final, cei doi fraţi au fost reţinuţi şi li s-a deschis un dosar penal pentru ultraj şi lovire, în care au fost condamnați cu suspendare.


Marian Corcheș, soțul artistei Carmen de la Sălciua, este chemat în fața judecătorilor peste o lună, într-un proces în care un bărbat a contestat o ordonanță a Parchetului, de clasare a unui dosar. Alături de afaceristul Marian Corcheș sunt așteptați în fața instanței și alți doi bărbați din localitatea natală a lui Corcheș, unul dintre ei fiind Irimie-Domin Paşca.
Soțul artistei Carmen de la Sălciua a fost trimis în judecată anul trecut, pentru furt de energie electrică, și, la momentul respectiv, Corcheș a mărturisit că nu știa de existența dosarului penal, despre care ar fi aflat de la reporterii SPYNEWS. „Eu acum aflu, de la dumneavoastră. Nu știu cum am ajuns inculpat, fiindcă inițial a fost acuzată de furt o firmă pe care am deținut-o până acum doi-trei ani. Eu eram director la societatea respectivă. Firma am radiat-o și am crezut să s-a terminat cu dosarul de furt. Îmi amintesc faptul că, la momentul respectiv, am fost la furnizorul de energie electrică, am spus că achit prejudiciul, ca să renunțe la plângere, dar n-am avut cu cine să mă înțeleg… Aia e! O să iau legătura cu avocatul, să văd ce este de făcut…”, a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, Marian Corcheș.

În 2019, când, conform anchetatorilor, ar fi fost prins furând curent, Marian Corcheș a fost condamnat penal, pentru că a condus beat. „Condamnă pe inculpatul CORCHEŞ MARIAN SEPTIMIU la pedeapsa amenzii în cuantum de 5250 lei stabilită prin înmulţirea unui număr de 150 zile amendă cu suma de 35 lei corespunzătoare unei zile-amendă pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Atrage atenţia asupra consecinţelor neexecutării cu rea-credinţă a pedepsei amenzii, respectiv înlocuirea pedepsei amenzii cu închisoarea. Obligă pe inculpat la plata sumei de 800 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare în favoarea statului, în care sunt cuprinse şi cheltuielile aferente urmăririi penale. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, a fost hotărârea instanței.

Lasă un comentariu