Conflictul dintre Viorel și Rafaelo se amplifică. Îl acuză că s-a folosit de faima lui și a Vulpiței

Tensiunile dintre Rafaelo și Viorel Stegaru, soțul celebrei Vulpița, continuă. Bărbatul își acuză rivalul că s-a folosit de faima lui și a soției sale pentru a ajunge vedetă.

Rafaelo a răspuns acuzațiilor aduse de Viorel. El s-a prezentat în emisiunea de astăzi total schimbat, ba chiar nervos după tot ce a auzit. El i-a transmis lui Viorel să respecte mai mult oamenii din jurul lui, iar între el și Veronica există doar o simplă colaborare.

Viorel mi-a adresat câteva cuvinte care m-au deranjat. Vreau să îi transmit că eu cu ea (n.r. – Vulpița) doar am colaborat, că nu e nimic special cu ea. (…) Vreau să îi spun lui Viorel să respecte oamenii din jurul lui dacă vrea să fie și el respectat. Eu nu am 200.000 de abonați pe YouTube de pe urma lui”, a declarat cântărețul.


Apreciază și distribuie !

Nu este de acord cu relația
Deși relația lor este în continuare una profesională, Viorel continuă să se opună colaborării lor. În emisiunea de marți, bărbatul a lansat un atac dur la adresa lui Rafaelo, fără să îi pese că totul este transmis în direct. L-a făcut praf pe cântăreț și l-a acuzat că s-a folosit de famima lui și a soției lui, Vulpița.

„Dacă nu era Vulpița cu prima piesă, eu cu a doua piesă și apoi iar Vulpița cu a treia piesă, nu știa nimeni de individul ăsta”, a izbucnit Viorel, după ce piesa pe care Rafaelo a lansat-o cu Vulpița a ajuns la trei milioane de vizualizări pe YouTube în timp record.

Rafaelo nu a suportat să audă din gura lui Viorel că tot succesul lui se datorează colabărărilor cu el și cu Vulpița Veronica. „Băi, ambalatorule, cine te crezi? Nu îți permit să vorbesti asa, băi necunoscutule! Eu eram bine înainte să vin aici, tu erai nimic”, a spus Rafaelo, acestea fiind doar o parte de jignirile pe care el i le-a adus soțului Vulpiței.