Consiliul Judeţean Ilfov îşi suspendă activitatea. Toţi angajaţii vor sta acasă!

Activitatea din cadrul Consiliului Judeţean Ilfov este suspendată până săptămâna viitoare. Decizia a fost luată după diagnosticarea unui caz de COVID-19.

”Consiliul Judeţean Ilfov se închide temporar. Dorim să vă anunţăm că unul dintre colegii noşti a fost confirmat ca având COVID 19. Îi dorim multă sănătate şi puterea de a trece peste această încercare. Pozitivarea testului s-a făcut în cursul serii trecute, prin urmare conducerea CJ Ilfov a decis ca întreaga activitate să se suspende de azi până vineri inclusiv, timp în care se va face testarea tuturor angajaţilor şi clădirea va fi dezinfectată metru cu metru, prin nebulizare”, a anunţat miercuri instituţia.

De luni activitatea va fi reluată.

Măsurile luate de Consiliul Judeţean Ilfov

CJ Ilfov a mai anunţat că de începutul pandemiei, activitatea în instituţie s-a modificat considerabil, schimbându-se orele de venire la serviciu, pe ture, amenajându-se încăperi de lucru în plus, iar dezinfectarea suprafeţelor s-a făcut de mai multe ori pe zi, în fiecare vineri efectuându-se dezinfectarea totală.

De asemenea, instituţia precizează că a asigurat câte trei măşti pe zi pentru fiecare dintre angajaţi.


Apreciază și distribuie !

În plus, lucrul cu publicul a fost oprit şi întreaga interacţiune s-a făcut online.

Până marţi, 21 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 39.133 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 25.586 au fost externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 994 noi cazuri de îmbolnăvire.

24.454 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.612 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Totodată, până în prezent, 1.087 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

Per total, 2.074 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.