CONVERSAȚIE ÎNTRE DOI PARTENERI: „UNDE EȘTI?”–citeste in comentariu

Redactie

„-Unde ești?

-Sunt la George bem și noi o Cola și mai stăm de vorbă

-Ce bei mă, Cola? Trimite-mi o poză”

Cum l-a poreclit Gigi Becali pe Talpan !”Vine un… chichiriță!”

De câteva zile bune, FCSB a încercat din răsputeri să primească acceptul celor de la CSA Steaua pentru a juca derby-ul cu Dinamo pe arena din Ghencea, dar, din nefericire, negocierile și eforturile lui Valeriu Argăseală, președintele vicecampioanei, aufost în zadar.

Meciul se va disputa până la urmă pe stadionul „Arcul de Triumf”, o arenă care o găzduiește pe Dinamo momentan, cu un număr de locuri limitat. Din acest motiv Gigi Becali, a luat foc și, în cadrul unei conferințe de presă, l-a luat la țintă pe Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei, căruia i-a dat și o poreclă umilitoare.

„Prim ministrul spune așa, ministru de Apărare spune așa și vine un…chichiriță? Are Vali(n.r. Argăseală) toată corespondența, toate actele. Ofertă publică, dau 10 milioane de euro în contul lor să joc pe Ghencea! Într-o oră, imediat mă duc la bancă.

Ce atâtea foi, mă? Ce am făcut, mă? Facem război în Ucraina? Patru foi! Închiriază stadionul, garanție, ce atâtea foi?! 70 de foi? pentru ce 70? (n.r. – rupe foile”)”a tunat Gigi Becali, patronul FCSB, la deja celebrul său palat.

Lasă un comentariu